Следвайте ни

Мира Добрева след битката с Covid-19: Ще го изкарате по-леко, ако правите...

viber icon

Любимката на БНТ Мира Добрева също мина през ужаса наречен коронавирус и вярна на природата си да помага сподели как е изкарала вируса и по-важното - какво ѝ е помогнало да премине през него по-леко.

Ето какво написа тя в профила си във "Фейсбук":

"Докато боледувах, освен всички описани симптоми – задух, смазващо главоболие, безсилие, кашлица, болки в мускулите и тоталната загуба на вкус и обоняние, в главата ми успяваха да се намърдат стотици въпроси и какви ли не митове и легенди относно вируса: по-заразни ли са хората с коронавирус, когато симптомите са по-силни, COVID-19 ще се превърне ли в сезонно заболяване като обикновения грип, ваксината ще може ли да помага еднакво на всички хора, които са с толкова различни килограми, оплаквания и усещания спрямо заболяването…

Питах се, разбира се, и дали някога, освен ваксина, ще има и лекарство, което като го изпиеш, да ти мине – както става в други случаи. Питах се и много четях. Така разбрах, че мога да приемам ибупрофен за облекчаване на симптомите и това, заедно с топлия чай, лимона с джинджифил и чесън на корем (и без това 14 дни не се срещнах с жив човек, хаха) доста подобри състоянието ми. Казвам го, защото е видно, че много хора ще минат през това, а в момент на безсилие е нужно да имаш под ръка нещо, което може да ти помогне."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?