3906

Мира Добрева шокира: Пиех и шмърках кокаин

Мира Добрева шокира: Пиех и шмърках кокаин 

 


Тв водещата Мира Добрева, която бе на косъм да загуби живота си през септември, след като изпадна в кома, направи шокиращи откровения във фейсбук профила си. Там тя публикува скандален откъс от новата си книга, за която твърди, че й е отключила прокоба, заради която я застигнали тежките здравословни проблеми. Отдавам случилото се на романа ми, които завърших предишния ден. Пишех го в последните две години. Една от героините умира, слава Богу, не бях аз. Днес съм добре, вече съм добре и продължаваме напред, както се казва в клишето. Избягвам да говоря по темата, защото това, което ми се случи предполагам, се е случило и н адруги хора и премеждието не бива да става повод да обикалям телевизиони студиа. Още ме е страх още го преодолявам. Това, което ми се случи, е било предопределено от новия ми роман. Аз самата бях изненадана - да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти, поглеждаш много навътре в себе си”, казва Мира. Във фейсбук профила си тя публикува и шокиращия разказ от новата си книга, пише Ретро.

 

„Моето предположение, е че ако човек е с по-отворен дух, по-възприемчив към духовното, а не към материалното, той полудява, когато пие алкохол. Всички дяволи му се натрупват защото е блокирал духа, няма защита. Когато Го няма Бога в нас ставаме отворена врата за силите от по-ниските нива. И сатаната започва да си играе с нас. Аз, като се напиех какво правех? Ставах подвластна на подтици и желания, които ме бутаха в посоки над които нямат контрол - ходи по мъже, шмръкни кокаин, похарчи си заплатата, не ходи на работа…, обиждай, мачкай, унищожавай! Като съм била пияна, съм живяла този живот не на макс, а на 10 макса взети заедно. Но това е съсипващо сгромолясващо чувство. И има уловка - от толкова каране на макс на живот с алкохол често ми ставаше скучно да съм просто пияна. Тогава минавах следващата категория - шмърках. И усещането наистина хубаво, но само заради едно - че светът и неговите отговорности са изключват! Освен че изчезваха тревогите и болките, изчезваше и всичко друго. Работата, децата, приятелите - всичко се изпаряваше. И започнаха да ми избиват циреи. Умствени циреи”, пише Добрева в новия си роман. 

 

Припомняме, че тв звездата живее втори живот след, като лекарите в “Пирогов” успяха да я спасят след спешна операция на стомаха. Драмата се случи в средата на септември след неин поход до Рилските езера, когато внезапно и прилошава и се налага да бъде откарана в болница с линейка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
rtyrt

rtyrt

30.11.2023 | 23:01

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:--~~~--- https://ieej.lv/bioblux

Отговори
0 0
Нахална

Нахална

30.11.2023 | 21:31

Като конска муха.

Отговори
2 0
Ганьо

Ганьо

30.11.2023 | 20:09

Кофти е да одъртяваш

Отговори
1 0
От Пловдив

От Пловдив

30.11.2023 | 19:26

Парите и суетата са дявол. Всеки си плаща цената на това!

Отговори
6 0
Яяяяяяяяя

Яяяяяяяяя

30.11.2023 | 19:22

Още една наркоманка и пияница.

Отговори
3 2
Иван

Иван

30.11.2023 | 19:21

Па добре, че не е свършила в психиатрията. Не подценявайте психичното здраве!

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?