Следвайте ни

Мира Добрева избяга от Жоро Торнев! Ето какво ужасно нещо се е случило

viber icon

Бракът на тв водещата Мира Добрева и Жоро Торнев от години куца, заради слабите ангели на режисьора. Неведнъж се е случвало миловидната блондинка да заплашва половинката си, че ще се изнесе от семейното им жилище само и само да го вразуми и да спре да се заглежда по чужди жени. 

Ето, че този момент вече е настъпил. Водещата на новата рубрика в обществената телевизия "Питай БНТ" от известно време не живее под един покрив с Торнев, пише ПИК.

Артистичното семейство обаче на този етап няма планове да официализира и пред закона раздялата си, защото не се знае дали след време няма да се уморят от този си начин на живот и да се съберат за сетен път. 

"Официален развод нямаме, защото понякога сме заедно, понякога не. Много сложни са нашите отношения. Не живеем под един покрив, но на почивки сме заедно. Ето, например, често се случва, когато със сина ми катерим Витоша, баща му да дойде на Златните мостове или на Игликина поляна. Чакаме се и си изкарваме уикендите заедно. Но не се случва много често, защото Жоро има проблеми с крака и не може да се катери", разказва за връзката си Мира в интервю пред столичен таблоид. 

С Торнев са постигнали съгласие да живеят в отворен брак, но самата Мира в момента отрича да има връзка с друг мъж. "А пък за неговите връзки не искам да знам. Ако евентуално има такива, да си ги пази в тайна", отсича Добрева.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (15)

Весо

Весо

25.10.2020 | 14:20

Абе доста ограничена си е, дайте да не се лъжем. А той пък си е пиянде открай ереме

Отговори
0 1
Спас безделника

Спас безделника

25.10.2020 | 03:02

Нещо я спира тази Мира. Тя просто не е жена за тоя. Ако Мира си намери еша ( човека), ще разцъфти и то разкошно. Просто сега е смачкана от глупави предразсъдъци, а биочасовника трака....

Отговори
8 3
Пудри....

Пудри....

24.10.2020 | 18:58

Тая мома в един формат рева и си разказваше тъпотиите!!! Ако аз бях на мястото на жоро още тогава тотално щях да я от свиря.....!!! На кой му пука, моля за тая за мен абсолютно не интересна жена... И за жоровите похождения???!!! Кафа от тъпотии.....

Отговори
9 18
Трафик

Трафик

24.10.2020 | 18:50

Сега извинете, но Мира отдавна ми е направила впечатление с някой неща.... които говорят за семпъл човек... Не е тя" МУЗА"... а Торнев е интелигент творец на него му трябва муза!!?!на жоро му трябва жена с живец, с идеи... Тази е засоала Гана в талаш, грубовата, семпла, комплексирана... Абе бая й липсва... Мира непрекъснато се пъне, че била успяла жена.... Не не е.... Благодарение на друи факти се набута в телевизията.... Тоя пък се подлага на пияна глава и ето ти тежест на шията.... А той като е волна птица няма с какво да го задържи Мира... Семпличка, провинциалничка, няма вятър няма чар.... Горката успяла щото я побутват заради Торнев.... Мира успокой се и си търси другаде пътя, докато можеш да излъже още някой....

Отговори
12 15
Надървен

Надървен

24.10.2020 | 16:33

Дадеш си колата върнат тия чукната,Чукната Жена Ти върнат ти я като нова ...

Отговори
11 10
МОЛИ

МОЛИ

24.10.2020 | 15:22

МИРА,ЧУДЕСНА СИ Е ТАЗИ СУТРИН ТЕ ГЛЕДАХ С УДОВОЛСТВИЕ.ТОЗИ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА.ДОСТАТЪЧНО СИ ВЛЯЗА И ПРЕКРАСНА ЗА ДА СЕ ОГЛЕДАШ НАОКОЛО.А,ТОЙ НЕКА ЖИВЕЕ С ВИСОКОМЕРНАТА СИ МАЙКА!!!

Отговори
25 11
Макавеев

Макавеев

24.10.2020 | 14:26

Пълна олигофрения , идва от време на време да те употреби по време на почивките ви , и от време на време в горите за уикенда и ти си доволна от всичко това . Миндил ( не е обидна дума )

Отговори
22 7
Ахмед

Ахмед

24.10.2020 | 13:45

Родопската помакиня реве и се прави на свястна пък те са най-разпраните миндили

Отговори
18 22
Бай Петко

Бай Петко

24.10.2020 | 13:32

Много е добра няма грешка

Отговори
16 13
Ужас

Ужас

24.10.2020 | 12:08

Защо се измъчват, какво казват на детето? Добре го подготвят за живота...

Отговори
12 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?