46
Следвайте ни

Мира Добрева хвърли бомба за Драго Чая и рокадата в БНТ СНИМКА

viber icon

Мира Добрева проговори за неочакваната рокада в БНТ, която остави зрителите в пълен шок. Припомняме, че водещата седна в стола на Драго Драганов в предаването „БНТ на 60“, оставяйки го само редактор в шоуто, което сам създаде и измисли.

В интервю за "Блиц" Добрева твърди, че двамата са в прекрасни отношения: „Подобни промени не са нещо необичайно, те са част от динамиката в телевизията – не само в БНТ, но и като цяло. Драго е човек, когото дълбоко уважавам и смея да нарека мой приятел. Чини ми се, че той би казал същото за мен и се надявам това завинаги да остане така“.

Досега Драганов не е коментирал публично темата. Но вместо това изненада много последователите си с това, което прави в момента и най-вече в чия компания е.

 

"Българският флаг отново се развява на един от най-престижите циркови манежи в света! Днес е най-важният ден на 22-рия световен цирков фестивал в италианския град Латина! Пред авторитетното международно жури ще заблести с таланта и упоритостта си младата надежда на българския цирк - Алекс Костов! Отборът ни е горд и развълнуван! Стискайте палци!", написа с вълнение Драганов под снимка, на която е заедно с Алекс Костов и Енчо Кирязов.

Кирязов, който е бившата половинка на Мария Игнатова, също очаква с трепет събитието, както и цялата ни българска делегация.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?