49

Минава през трупове! След "Ергенът" Капитонова призна за шокиращи манипулации, ето как й го връща Дидо Културиста

Виктория Капитонова от "Ергенът" призна, че минава през трупове, а манипулациите никак не са й чужди, когато иска да постигне целите си.

Още по време на снимките на предаването рускинята видяла в поведението на бившия гребец Виктор Стоянов неща, които не й допаднали. А щом разбрала, че се е целувал с всички момичета, които са му били под ръка, вече нямало сила на света, която да я убеди, че това може да е човекът за нея, пише "Уикенд".

Всички скандали, скубане на коси, заливане с джин и борба за вниманието на Виктор са било само игра за победителката в „Ергенът” – Виктория. Това сподели тя в интервю за Би Ти Ви. Макар че на финала на снимките гребецът каза, че иска да задълбочи отношенията си с нея извън риалитито, това така и не се е случило. Не само че отношенията между двамата не са станали по-дълбоки, но изглежда, че дори не е имало срещи между тях. „И двамата го възприемахме като шоу, като игра. Дори не е ставало въпрос после... В момента, в който снимките приключиха, казахме: „Благодаря за прекрасното време!”. И въпрос не е повдиган нито от него, нито от мен”, разказа Виктория.

Оказва се, че с цялото си поведение и всичките си изказвания и постъпки пред камерите тя е целяла единствено да бъде интересна за зрителите и за продукцията, за да не я изгонят още в началото. Надеждата й не е била да завладее сърцето на Виктор, а да стане по-популярна и да победи заради самата победа. Още преди време Вики сподели, че не взела и стотинка от риалитито. Единственият участник, който е прибрал хонорар, като се изключи водещият Наум Шопов, е Виктор. Момичетата са били там за чест и слава. Капитонова не отрича, че по време на снимките е изпитала привличане към Ергена, което коментира лаконично: „Така или иначе, когато си в изолация два месеца...”

Хитрушата, както сама нарича себе си Вики, е категорична, че гребецът няма как да бъде нейна половинка в живота. Тя отхвърлила идеята за това още по време на снимките на риалитито. „Исках да видя как той реагира в реалния живот, но и в шоуто видях някои ситуации, които ме накараха да взема решение за него”, обясни Капитонова. Една от ситуациите, които й показали, че Стоянов не е мъж за нея, била реакцията му спрямо Александра по време на скандала, в който рускинята заля с джин психоложката. „Той реагира в моя полза, но ако бях на мястото на Александра, щях да постъпя по същия начин (да напусне шоуто – б.а.). Нямаше как Виктор да не знае кой го е направил. Останахме само аз, Деница (Дениз Хайрула – б.а.) и Алекс на диваните. Едва ли Деница го е направила...”, обяснява още рускинята, намеквайки, че Виктор не е постъпил достойно в шоуто, тъй като не е защитил жената, към която очевидно е изпитвал най-големи симпатии. Освен това Капитонова била разочарована от навика на гребеца да се целува с всички момичета и по този начин да ги заблуждава, че са специални за него. „Не знаех, че Виктор се е целувал с толкова много момичета. В реалния живот не мога да търпя такова нещо. Никакъв шанс!”, категорична е рускинята. Тя твърди, че не таи лоши чувства към най-големия си враг в шоуто – Алекс, и дори, ако й се наложи, би работила с нея без никакви проблеми. Тя съжалява, че е поляла с джин конкурентката си, готова е да й се извини, но в същото време приема ситуацията като нещо, останало в миналото, което няма как да бъде променено.

Рускинята не вижда нищо лошо в навика си да минава през трупове в преследване на своите цели. „Успявам да получа това, което искам, да стигна дотам, докъдето искам. Понякога играя, манипулирам – не винаги, но се случва, признавам си го.” Според Капитонова няма човек, който не би искал да постига големи победи. „Всеки иска, просто аз не го крия”, коментира без притеснение победителката в „Ергенът”.

При всички тези претенции е любопитно какъв е мъжът до нея. Както „Уикенд” писа, той е известен като Дидо Културиста. Говори се, че е богат, но стиснат. Не я заливал със скъпи подаръци, както тя се надявала в началото, а й държал сметка колко харчи и какво купува. В същото време бил ревнив. Държал рускинята под ключ, защото го било страх, че изпусне ли я от контрол, тя бързо ще го смени с някой по-щедър. Поне за едно не се стискал – готова ресторантска храна. Най-често я поръчвал за вкъщи, тъй предпочитал домашния уют пред обикалянето на ресторанти. Преди „Ергенът” Капитонова се прочу като хитрушата от кулинарното шоу на Би Ти Ви – „Мастършеф”. Към днешна дата тя с гордост обяснява, че вече не готви. „Предпочитам да ми готвят”, признава рускинята.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?