Следвайте ни

Мими Иванова през сълзи: Токът угасна, а Ваня Костова продължи да забавлява публиката

viber icon

Загубата на голямата ни певица Ваня Костова разтърси не само музикалната гилдия, но и цяла България. Шок в първия момент изпитва и Мими Иванова, която е част и от приятелския кръг на ангелогласната певица.

"Новината ме разтрепери, просто не можех да повярвам, когато ми казаха", признава Мими.

Когато научиш нещо подобно, няма как да не изпаднеш първоначално в шок. Такъв имах и аз, да. Хората все си мислим, че това не може да се случи, дори, че едва ли не сме вечни, но в такива моменти си даваме сметка за много неща. С Ваня се чухме неотдавна, но по работа, говорихме си за едни песни. После си писахме и за празниците. Но когато я чух, тя не е споделяла да има здравословен проблем, даже напротив, питаше ние как сме с Развигор, дали сме добре. Казахме си даже, че ще се видим, но… Човек никога не знае какво ще се случи", разсъждава Иванова.

Наскоро тя попаднала на красива фраза, която свързва с покойната си колежка. "Смъртта ни учи на това, че спешно трябва да се обичаме“. Сякаш се случи в точния момент да видя тази мисъл. Не че не си казваме клиширано един на друг подобни думи, особено в такива моменти, но човек трябва да може да осъзнава, да отсява, да осмисля всичко важно, убедена е певицата.

Тези дни внезапно я връхлетял интересен спомен за Ваня Костова. "Бяхме на едно мероприятие на поляна пред един хотел. Имаше шатри, светеха фенери, много хора. И тъкмо когато програмата започна, токът спря. Можеш да си представиш всеобщото изумление… Ваня обаче се беше сетила да вземе свещи. Мина над час и решихме да си тръгнем. Качвайки си в колите чухме, че някой пее. Пееше Ваня. Тя беше забавлявала хората сама в тъмното", разказва Мими Иванова пред show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?