Следвайте ни

Милионери и политици викаха за Тервел в Колодрума СНИМКИ

viber icon

Едни от най-известните българи дойдоха снощи да наблюдават боксовото шоу между Тервел Пулев и Лашон Уебстър. Знакови фигури в бизнеса и политиката се наредиха между първите редове и стискаха палци за Тервел и останалите българи, които играха в другите срещи.

Сава Чоролеев

Един от най-богатите хора в България Сава Чоролеев бе дошъл заедно със свои приятели. Бизнесменът бе един от  спомоществователите на боксовата гала вечер чрез две от фирмите си - "Гранд хотел Пловдив" и казино "Платинум". Друга важна особа която дойде в "Колодрума" бе прочулият се бизнесмен от Бургас Бенчо Бенчев.

Бенчо Бенчев

В залата се забеляза и предприемачът Христо Томов. Сред гостите бяха и кметът на община "Родопи" Павел Михайлов. Ред назад пък бе и бившият собственик на "Градски транспорт" Ангел Батаклиев.

Христо Томов

Централно място бяха заели и хотелиерът Радослав Бозуков и  най-високият съветник в ОбС Пловдив Владимир Темелков. Кметът на Пловдив Здравко Димитров също уважи мероприятието. Той бе в компанията на съпругата си Меги и дъщеря си Мария. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?