Следвайте ни

Милионер издаде тайната: Какво да не правим, за да забогатеем преди 30

viber icon

Милионерът Грант Кардоне призна във видео тайни свързани с финанси, недвижими имоти и какво можем да очакваме по пътя към богатството. В клипчето той разкрива какво трябва да правим докато сме на 20, ако искаме да станем богати когато сме на 30 години.

Ето и съветите на Кардоне: 

"Има редица финансови грешки, които хората правят на 20-те си години. Номер едно е да вземете пари назаем, за да отидете в колеж. Ако се замислите, идеята, че бихте взели назаем пари, за да отидете на някое място за четири или пет години, а не да печелите пари, е нелепа.

Второто нещо е идеята, че ще се опитате да спестите пари. Спестявате за спешни случаи. Спестявате за черни дни. Спестявате за бъдеще. Спестявате за пенсиониране. Не искате да спестявате за никоя от тези причини. Това, за което си струва да спестите, е възможността един ден да си осигурите живот, който да не искате да спестявате, което е равносилно на това да не спестявате.

Искате да заложите всичко в едно нещо и искате това едно нещо да е сигурно. Тоест трябва да търсите инвестиции, които ще се умножат с течение на времето със сигурност. Тоест да имате гаранцията, когато лягате да спите, че през нощта парите ви генерират печалба - 3 месеца, 6 месеца, 9 месеца - това нещо, в което сте инвестирали все още ще бъде там в бъдеще.

Не инвестирайте рано, както ви казват всички финансови списания. Не бих инвестирал и една стотинка за една акция, докато нямах 100 бона в банката. Дотогава би следвало да се инвестира само във вас самите.

Това трябва да е първата ви инвестиция - във вас. Едва след това е разумно да се инвестира в друга компания, в която не познавате хората. Инвестирайте във ваш старт, във вашата компания и собствено разширяване. И тогава, когато започнете да генерирате сигурни печалби реинвестирайте."

Грант Кардоне е американски предприемач и един от най-продаваните автори, говорители и мотиватори на New York Times. Неговите книги, аудио пакети и семинари предоставят на хората от всички професионални среди практически инструменти, необходими за изграждането на собствените им бизнеси по пътя към истинската свобода, пише fakti.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?