71

Милионер, ама друг път: Не е за вярване къде живее ергенът Алек...

Още преди старта на любовното реалити изтече информация, според която 28-годишният възпитаник на столичната френска гимназия е бизнесмен със солиден размах, чиято банкова сметка надхвърля седемцифрена сума. Според запознати тази информацияне е близка до реалността. Младият мъж, за чието сърце се борят 26 дами, наистина е богат, но не чак толкова,.

Алек води интересен, но не разточителен начин на живот и не прекарва дните си в луксозна резиденция, обзаведена по последен писък на модата. Той пътува много по света, но това не значи, че е милионер, казват източниците, пише "Минаха години".

По думите им Ергенът-З обитава непретенциозно мансардно жилище в София. Израства в семейство с още пет братя и сестри, които са от предишни бракове на родителите му. Алек е общото дете на двамата.

След старта на предаването, Алек нито веднъж не споменава пред момите какъв стандарт на живот би подсигурил на избраницата си. Никога не направи и намек какъв точно е бизнесът на семейството му.

Излъчените епизоди разкриват увлеченията на младия мъж по високите скорости и силните усещания. За да ги практикува човек обаче, не е задължително да бъде милионер, каквото внушение беше направено за финансовия статус на Ергена-З. Твърди се, че милионите му са просто мит, част от стратегията на шоуто, за да се направи по-голям сеир, когато истината лъсне, цитира hotarena.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?