46

Милица от "Ергенът" намери най-прекия път към сърцето на Сашо Кадиев

Интересен подарък за най-скъпата жена в сърцето на водещия му поднесе гостенката в шоуто

Милица от "Ергенът" изненада Сашо Кадиев по време на гостуването си в "Преди обед". Момата, която напусна шоуто в началото на месеца, бе подготвила красив подарък за щерката на водещия Катерина. Причината - малкото Кате, което носи името на прочутата си баба Катерина Евро, празнуваше своя 8-и рожден ден на 19 март. Тя получи парти от родителите си и много поздравления в социалните мрежи, а Милица се отчете и с красива рокля на пеперуди. Подаръкът изненада Кадиев, който се похвали на зрителите с дрехата.

Междувременно телевизията вече набира желаещи да участват в третия сезон на "Ергенът", така че очевидно ще продължим да гледаме предаването по bTV.

Двата сезона са снимани в Турция през есента и очевидно и с третия ще бъде така, щом кандидат-моми се търсят още от сега, преди да е свършил сезон №2, пише Hotnews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Семафор

Семафор

28.03.2023 | 15:50

То сърцето на мамино чиииифутско достойнство заприлича на Софийската централна гара Де що пътник със бохчите си там слиза у сърцето му чиииифутско влиза Сам един чиииифут Суека слезна на Мадридска гара и други на гара Бали

Отговори
0 0
Саше, как да ви замърсява човек

Саше, как да ви замърсява човек

28.03.2023 | 15:14

Хубавите новини с,, боклучави изроди,, незнам дори колко са на брой, да пелтек, ти си основния, виж медиците от БМП, колко лева вземат, 500 лв, ужас..... а ти и на,, магистралата,, така ли няма да,, пукнете,, от алчност....!?

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?