Следвайте ни

Милена от "Фермата" претърпя тежка операция

viber icon

Една от най-интересните участници в миналогодишния сезон на „Фермата” Милена Заркова наскоро сподели, че е преминала през доста тежко изпитание. Оправната брюнетка е преживяла сериозна операция, но не уточнява причината за нея.

От поста й във фейсбук обаче става ясно, че интервенцията е успешна и в момента тя се възстановява по план в родния си Кюстендил.

„Скъпи приятели, искам да споделя с вас, че на 14.03.2019 г. преживях една доста тежка операция! Искам да изкажа най-големите си БЛАГОДАРНОСТИ на Доктор Рангелова от АГ Кюстендил и на целия екип, положил грижи за добрия изход на операцията и възстановителния период! БЛАГОДАРЯ ВИ, МИЛИ ХОРА! Няма да ви изреждам поименно, защото ще пропусна някой! Но днес, на този светъл празник Благовещение, пак Ви БЛАГОДАРЯ! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ! И държа да кажа, че в Кюстендилската болница все още има кадърни Хора! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!”, пише Зарева в личния си профил в социалната мрежа. Под статуса й очаквано заваляха десетки пожелания за бързо възстановяване и много здраве, особено на днешния празник Благовещение.

„Благодаря за пожеланията! Но истинските герои в случая са лекарите, акушерките, медицинските сестри и санитарите от болницата в Кюстендил! Пак им Благодаря!”, отвърна Зарева на всички свои реални и виртуални приятели.

Борбеният си дух тя показа и при участието си във „Фермата”. А сред близките си неслучайно е известна като Горския. Работила е във фирма с 30 мъже и е убедена, че всяка жена може едновременно да се развива в типично мъж професия и в същото време да бъде истинска жена.

Източник show.blitz.bg
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?