46

Мила и грижовна или агресивна на макс? Каква жена сте според зодията

Астролозите се кълнат, че от рождената ни дата зависи характера на всеки човек и неговата индивидуалност. Вижте какво разкриват астрологичните знаци за нежната половина на човечеството.
 

Жената Овен

Вие сте самоуверена и не се нуждаете от подкрепа, за да действате. Стремите се да покажете своята женственост със тилен делови костюм или предизвикателна вечерна рокля. Ако се влюбите в един мъж, ще обърнете света, но ще станете притежателка на сърцето му. Жената Овен е лоялна и очаква същото от партньора си. В същото време често флиртува.

Жената Телец

Вие сте секси и изключително забавна. Идеалната половинка за мъжете, които мечтаят за балансиран и хармоничен живот. Умеете да бъдете търпелива и се отличавате с голямо чувство за хумор. Издигате лукса в култ и намирате щастие в сантименталните неща. Жената Телец не обича промяната и трудно се адаптира към нова среда. Обича да се развива и усъвършенства като личност.

Жената Близнаци

Жената, родена под този зодиакален знак е забавна и безгрижна. Търси партньор, който няма да я обсеби с вниманието и присъствието си. Известна е със своя интелект и любопитство към света. Жената Близнаци умее да се адаптира и постоянно търси разнообразие – на работното място и в личния живот. С тях е трудно да се скучае.

Жената Рак

Вие горите от страст и емоции. Обичате да обгрижвате всички и ще направите всичко за вашите близки и вашия партньор. Имате силно развита интуиция, което ви помага в отношения с партньора. Жената Рак е отлична домакиня и обича да властва в дома и на работното място. Може да бъде свръх емоционална, с което вреди само на себе си. Ако я обичате и бъдете верен партньор, тя ще ви отвърне с дълбока и истинска любов.

Жената Лъв

Това е една от най-уверените зодии, изключително харизматична и винаги оптимист. Жената Лъв ще направи всичко, за да бъде забелязана. Обича да е център на внимание и не понася някой да й отмъкне „кралската корона“. Лесно е да нараните жена, родена под този зодиакален знак, въпреки, че изглеждат горди и силни. Проявява агресия, когато е критикувана.

Жената Дева

Девата ще я познаете по чувството за хумор и бързия ум. Тя е най-добрият съветник, когато имате проблеми и отличен  психотерапевт. Жената от тази зодия има усет към малките детайли и обича реда. Силно критична е, отделя прекалено много внимание на проблемите и обича да се оплаква. Нуждае се от вашето одобрение и признание.

Жената Везни

Вие обичате да общувате и да поддържате безупречна визия. Жената Везни забелязва и цени красивото в живота, което я прави голяма романтичка. Във връзката си с партньор се опитва да улеснява комуникацията. Понякога е голям егоист и може да изпадне в депресия. Това я прави едновременно привличаща като магнит и отблъскваща.

Жената Скорпион

Жената скорпион е олицетворение на страстта и властта! Това е зодиакалният знак, който трудно се разгадава от останалите и в същото време е уникален и неповторим. Избира за свой партньор силни мъже, за да могат да устоят на нейния характер и вътрешна сила. С нея ще имате страстна връзка и страхотни емоционални усещания. Ако се откажа от вас, трудно ще се върне назад.

Жената Стрелец

Вашата натура е изпълнена с борбеност, изключителен дух и желание за независимост. Обичате пътешествията и контактите с нови хора. Понякога действате импулсивно и обичате приключенията. Развитата интуиция е ваша отличителна страна, както и открит ум. Жената Стрелец е любопитна и изучава с удоволствие всичко ново – това и помага да постигне успешна кариера. Не обича да бъде поставяне в рамка и понякога не разбира емоциите на другите.

Жената Козирог

Жената Козирог живее, за да успее! Стреми се към успех в кариерата и в личния живот. Тяхната натура е изтъкана от практицизъм и самодисциплина. Тя е търпелива и романтична, но трудно изразява емоциите си. Не обича рискове, но пък се стреми към дългосрочни цели. Ако очаквате да си признае грешката си, не се впускайте в безсмислени спорове.

Жената Водолей

Вашата интелигентност ви отличава от всички останали зодии. Вие изглеждате секси и уверена. Често сте непредвидима и студена в очите на другите. Търсите партньор, който да ви даде сигурност и да бъде също като вас интелигентен. Заобиколени сте от малко приятели, защото избирате внимателно с кого да общувате. Жената Водолей може да постигне страхотни успехи в кариерата.

Жената Риби

Тя е женствена и атрактивна зодия, разкриваща богато въображение, чувствителност и потайност. Ако имате нужда от състрадание, ще го откриете именно в жената от зодия Риби. Не обича да спори и избягва конфликти. Идеализмът, желанието да помага и любовта към изкуството й помагат да намери своя вътрешен мир, пише "Актуално".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?