71

Мика Зайкова избухна в "Стани богат": Искам си Билалов, Кънчев само кряска...

Кой не знае Мика Зайкова, кой не й се е радвал от сърце на чара и колорита?!

Да е жива и здрава, бившата депутатка е на 82 години, но е все така енергична и жизнена. А очевидно и критична... Мика, която мнозина с обич наричат баба Мика, директно направи на две стотинки Ники Кънчев. При все, че най-вероятно двамата се познават и лично.

На Мика обаче хич не й пука и си го каза без заобикалки - иска си Михаил Билалов в "Стани богат", а не Ники Кънчев. Защото вторият, макар и да е първият водещ на предаването у нас, не можел да се сравни по интелект, ерудиция и спокойствие с Билалов.

"Страшно ми липсва Билалов, с неговото тънко чувство за хумор, финес и класа. Сега Кънчев като води ми идват в повечко високите му тонове, граничещи с крясъци и тази постоянна нервност и превъзбуденост. Сякаш предаването изгуби много от предишния си интелектуален заряд, а не бива така",

заяви Зайкова в профила си в мрежата.

Надали думите й са с понравили на Кънчев, далеч по-вероятно е да е останал като зашеметен, защото беше хипер щастлив от завръщането си. Но е факт, че и още доста зрители мислят същото като откровената Мика, предаде Crimesbg.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Напълно

Напълно

21.02.2024 | 15:39

Вярно

Отговори
12 3
rtert

rtert

21.02.2024 | 14:46

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://da.gd/menx

Отговори
1 5

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?