Следвайте ни

Михаела изненада: Направила го на пейка пред Народния театър

viber icon

Интересни подробности за първата си среща с футболиста Александър Дюлгеров направи известната ни певица Михаела Маринова. Двамата имат здрава връзка.

"Запознахме се покрай общи познати и нещата се случиха някак от само себе си. Първата ни среща беше пред Народния театър, седяхме на една пейка до 3 сутринта и просто си говорихме.

Открихме много общи теми на разговор и възгледи за живота. Оттогава нещата са прекрасни и се надявам това да не се променя", каза певицата пред dir.bg за връзката си със Сашо, който вече рита за родния му Пирин.

"Михаела порасна бързо. Наложи ѝ се. Още на 16 г. вече нищо не беше същото. Животът ми се промени, хората, с които общувам всеки ден, ме накараха да израсна детинското в мен, въпреки че все още си го нося и от време на време си припомням, че все пак съм само на 22 г.

Най-верните ми почитатели от ден първи може би могат да отговорят най-добре на този въпрос. Аз знам само едно - че мога още и ще давам още!", каза тя.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Тошо- чепа

Тошо- чепа

04.10.2020 | 23:57

Човек теябва да има много странни музикални предпочитания за да слуша тази певица. Е, ако е тийнейджър, разбирам

Отговори
3 2
Гошо-чепа

Гошо-чепа

04.10.2020 | 21:25

Вие журналята, сте страшни путкалници. Къде момичето споменава че се е чукала на пейката или и хапвала наденица там!?!! Иначе е страшна девойка, много и се кефя ...

Отговори
9 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?