4232

Месец май носи тревоги на тези 3 зодии...

Телец

Вие сте известен с това, че непрекъснато повтаряте репликата „Добре съм“. Харесва ви да знаете, че можете да убедите всеки, че не трябва да се тревожи за вас, че ако някой може да оцелее, това сте вие. Харесва ви да сте силен човек с положителна енергия, но може да се почувствате някак самотни през този месец. Изпитвате ужасно безпокойство от идеята, че хората ще ви напуснат и това не е защото имате проблем с изоставянето. Това, което имате, е проблем с привързаността, който ще ви изправи пред  изпитание.

 

Дева

От всички зодиакални знаци Девата е най-нуждаеща се от любов, сигурност и ред. Вие сте хората, които се женят за първия човек, когото срещнат. Като цяло, този проблем ще ви докара до несигурност. Веднага си мислите, че най-лошото се случва и не можете да слезете на земята, докато не получите известно облекчение. Едно пропуснато телефонно обаждане е всичко, което е необходимо, за да откачите и да се докарате до състояние на пълна нервност.

 

Козирог

Били сте на ръба на откъсването от даден човек, но по някакъв начин все пак се оставяте да бъдете привлечени. И честно казано, привличането обикновено завършва с това, че сте обичани, което е страхотно нещо. Това, което прави този месец тежък за вас, е, че докато все още обичате някого много дълбоко, започвате да се чувствате така, сякаш може би „трябва“ да се отделите от него, когато виждате болката, която ви очаква, и това ви плаши, пише Actualno.com.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?