2374

Меркурий се завръща с пълна пара, готви изненади за всяка ЗОДИЯ

Доскоро Меркурий беше ретрограден, премести се в Телец и сега е обратно в Близнаци. От днес, 13 юни до 5 юли всички ще изпитаме период на пробуждане: получаваме тласък от Вселената да общуваме, да пътуваме, да се образоваме, създават се условия за добри преговори, инвестиране в технологии, писане и изразяване.

Време ни е да се насладим на общуването с хората около нас, да научим нещо ново, да се срещаме с хора, които отварят съзнанието ни и да използваме ума си активно.

Близнаци е архетипът на журналиста, така че ни предстои да събираме информация от възможно най-много източници, да бъдем любопитни, адаптивни, да разпространяваме, това, което сме научили и да прилагаме знанията си в материалния свят.

Все пак е добре да внимаваме да не сме прекалено залепени за телефона/компютъра си, да се пазим от пренасищане от информация и да не променяме цялото си мнение с всеки лек полъх на този информационен ураган. 

Ето какво очаква всяка зодия през този период според Edna:

Овен

Програмата ви ще стане доста по-забързана. Внимавайте да не се претоварите, тъй като ви предстоят повече срещи, обаждания и уговорки, особено на работното място. Сега е много подходящо време да научите ново умение, особено такова, което можете да научите с действие като плетене, рисуване, готвене и др. Като цяло до 5 юли е добро време за пътуване, усвояване на нови умения, образование и общуване.

Телец

През този период ще мислите главно за парите си. Преразгледайте начина, по който разполагате с ресурсите и финансите си. Сега е добър момент да направите първата крачка за финансите си в бъдеще, като това да си отворите спестовна сметка. Но внимавайте да не прекалите със "запасяването", целта на парите е да ви служат, така че не се страхувайте и да похарчите. Най-добрият начин да спечелите пари по време на този период е да събирате информация, да общувате или да потърсите възможности на място, различно от обикновеното.

Близнаци

Ако сте се чувствали изостанали или залостени на едно място, това се променя още днес. Много от вас са изпитали период на объркване и трудна комуникация, сякаш не сте предавали идеите си така, както сте искали. И това е нормално, имайки предвид, че сте управлявани от Меркурий, който беше ретрограден. Но най-накрая имате шанса да говорите и да се изразите открито и успешно.

Рак

За разлика от Близнаци, периодът до 5 юли няма да бъде толкова общителен за вас. По-скоро ще помислите върху миналото си, ще анализирате как сте стигнали до тук и какво искате в бъдеще. Също така и някои от навиците и постъпките ви. Въпреки че сте малко по-затворени в момента, въображението ви е вдигнато на максимум и интуицията ви също е по-будна от всякога. Добре е да се вслушате в този вътрешен глас, колкото и тихо да шепне. През каквото и да преминавате, би ви било трудно да комуникирате за чувствата си. Сега е подходящо време да поговорите с терапевт или близък приятел.

Лъв

Дните ви поне до 5 юли ще бъдат много оживени и социални. Нищо чудно да чуете волно или неволно някои пикантни клюки, но внимавайте, не е добре за вас да сте сред тези, които ги разпространяват. Ще се срещате с приятели, ще имате нови запознанства и дори можете да наберете популярност в социалните мрежи. Сега е подходящ момент да използвате заложбите си и чара си, за да съберете възможно най-много хора в кръга си, особено такива, които са поели подобна посока на вашата. Използвайте връзките си, за да стигнете там, където искате да бъдете.

Дева

За вас професионалният живот остава все така забързан. Концентрирани сте върху кариерата си и това е полезно за вас, тъй като сте пълни с нови идеи. Забележете, че думите ви са много по-влиятелни от обикновено и имате сериозна и стабилна аура. Подходящ момент е да намерите и нови източници на доход и/или вдъхновение. Внимавайте обаче работата да не ви погълне: правете точно толкова, за колкото имате вътрешното желание и колкото ви доставя удоволствие.

Везни

В идния период ще бъдете запалени по това да разширите кръгозора си и живота си като цяло. Ще имате много възможности за кратки, но качествени пътувания, за придобиване на познание и, най-вече - да бъдете "учител" за околните. За много от вас това е перфектно време за издаване на книга или статия в тяхното поле на експертиза.

Скорпион

Интуицията ви ще бъде още по-изострена от обикновено в този период. Но този път ще ви бъде в пъти по-лесно да изразите всичко това, което минава през ума ви. Ще ви бъде по-лесно да отворите вратата към неудобни теми за вас, например за финансите които делите с партньора си, особено ако има нещо, което ви притеснява. Обърнете внимание на това какво споделят околните с вас: думи, тайни, ресурси, и наблюдавайте реакциите си. Сега е и добър момент, ако имате дългове, да седнете и да създадете план как да ги изплатите. Ако нямате, е подходящ момент да създадете план за общите си финанси.

Стрелец

В този период ще бъдете фокусирани върху взаимоотношенията си, най-вече интимните. Ще имате повече възможности да излизате на срещи, да разговаряте с партньора си за дом, деца, семейство и т.н. През тези няколко седмици, околните ще ви помагат да взимате решения. Което не означава, че ще следвате сляпо чуждите желания, напротив. Просто ще използвате гледните им точки, за да определите как вие самите се чувствате, какво искате и какво не искате. Ще бъдете по-социални от обикновено и изненадващо, доста по-дипломатични и тактични.

Козирог

Периодът между 13 юни и 5 юли за вас ще бъде привидно незабележителен. Ще сте концентрирани върху битовото: кога си лягате, какво ще ядете, навиците ви, домашните ви любимци и здравето ви. Това е отлично време за вас да се стабилизирате, да се издължите по неизплатени сметки или да съкратите някои излишни разходи от бюджета си. Ако имате преглед, който отлагате от известно време, запишете си час и не го оставяйте недовършено. Очаквайте комуникацията с колегите ви да върви много по-леко.

Водолей

Водолеи, предстои ви много приятен и романтичен период от живота ви. Главата ви е в облаците именно заради това. Разговорите с партньора ви са много по-"пикантни" от обикновено и има защо да им е наслаждавате. Ще имате креативни и въодушевяващи срещи, независимо дали сте във връзка или не. Самите вие, като хора, ще бъдете в пъти по-изобретателни съзидателни и ще усещате музата навсякъде във въздуха. Възможно е също така в момента да се занимавате повече с деца или да мислите за създаване на семейство. Каквото и да е, умът ви е фокусиран върху това да създаде повече радост в живота ви.

Риби

Периодът, който ви предстои ще бъде малко по-личен за вас. Въпреки че почти никой не забелязва, вие вършите много зад кулисите и работите здраво. Като цяло търсите начини да се стабилизирате, особено в дома и/или корените си. Много от вас мислят за миналото си, за членове от семейството си или анализират семейната динамика и източниците на несигурността им. Наяве ще изглеждате сякаш сте по-затворени, но ще се случва много в живота ви. Някои от вас ще разговарят повече с родителите си, други ще планират ремонт на дома си, трети ще мислят стратегии как да работят повече от вкъщи.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?