1553

Мераклията за кметица на Момин проход пуска първото си порно СНИМКИ

“Аз съм като Чичолина, но нещата ми се случват в обратен ред“, заяви пред „Телеграф“ голата кандидат-кметица на Момин проход - Диана Габровска.

„За разлика от нея аз първо бях в политиката, след това тръгнах по пътя на еротиката и стигнах до порноиндустрията“, с усмивка добавя хубавицата.

Тя прави уточнение, че влизането й в порното изобщо не е тема за евтин и бърз пиар, каквито обвинения среща. Отдавна получава такива предложения, но по-скоро ги приемала като нещо много несериозно.

"Казах си - така или иначе съм изкарана по най-долния начин след скандала с голите ми снимки за изборите. Хората тогава буквално ме линчуваха“, разказва хубавицата. Спират се на предложение, което идва от голяма гръцка компания, която е лидер в производството и разпространението на филми за възрастни.

Първият филм с участието на „голата кметица“, както стана популярна Габровска у нас, вече е заснет. Той ще види свят точно на 2 октомври, когато у нас са изборите.

Кадрите са заснети през лятото в Гърция. Хубавицата пътува за там заедно със съпруга й, които винаги не само я подкрепя във всичко, но е и нейният основен двигател за всяко ново начинание.

"Ние бяхме уговорили, че аз ще участвам в лесбийска сцена и за мен това беше ок и аз бях подготвена. Мисля, че като за първи път добре се справих, не знам докъде ще стигна занапред“, споделя първите си впечатления Диана и добавя:

„Има много българки, които са се снимали в порнофилми, но знаете ли повечето се крият, срам ги е, пазят се, не искат да излязат с имената и лицата си. Така аз ставам първата българка в света, която официално застава зад работата си с лицето и името си“.

Новата работа на Диана се възприема прекрасно от цялото й семейство. Красавицата е майка на две деца момчета, на 7 и 9 години, и вярва, че те ще могат да разберат новата работа на майка си и също ще я подкрепят.

Тя разглежда оферти за участие в нови порно филми.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Кибаров

Кибаров

01.10.2022 | 21:41

Ибе й се на жената мъжът й я подкрепя как не нали го храни със занаята си тоест работата си

Отговори
6 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?