Следвайте ни

Мелания Тръмп изпадна в много лоша ситуация СНИМКИ

В последно време климатичните условия са срещу съпругата на президента на САЩ. Първо проливен дъжд намокри бялата ѝ рокля, изработена от дизайнерката Каролина Ерера, с която отпразнува един от най-значимите американски празници - Денят на Независимостта, който бе на 4-ти юли.

Тогава социалната мрежа на Туитър беше заляна от публикации и коментари, които в крайна сметка единодушно шеговито обявиха стопанката на Белия дом за "Мис мокра фланелка".

Потребителите не пропуснаха да отбележат колко лош избор на тоалет е направила г-жа Тръмп, понеже след бурята намокреният плат е започнал да прозира, разкривайки повече от необходимото.

Сега, дни по-късно, времето отново не е на нейна страна и пристигайки във Вашингтон от Западна Вирджиния, тя трябваше да се пребори с бурните ветрове, които я посрещнаха на летището.

Не само това. Роклето на Мелания се вдигна и за малко не се най-милото й.

49-годишната Мелания запази пълно самообладание докато слизаше по стълбите от самолета, макар виелицата да рошеше пуснатата ѝ свободно коса. 

И да е изпитвала дискомфорт от обективите, които заснемаха всяка нейна крачка надолу по стъпалата, тя изобщо не го показа.

Напротив, първата дама бе невъзмутима докато се подпираше на парапета с една ръка и придържаше края на тоалета, който виелицата се опитваше да надигне, с другата.

Силният вятър за малко да повдигне изцяло роклята на първата дама на САЩ и да се види най-милото й. за щастие Мелания реагира светкавично и предотврати това.

Тя носеше тъмносиня дънкова рокля, прибрана в талията с тънък кафяв колан, която беше съчетала с велурени обувки на висок ток.

Сивото и облачно небе не я спря да сложи любимите си слънчеви очила, пристъпвайки навън от борда на летателното средство.

Подхваната от вихъра, косата на Мелания се разхвърча във всички посоки, като тя само за миг покри лицето си, след което смело продължи напред с вдигната глава.

По-рано първата дама беше на посещение в Хънтингтън, Западна Вирджиния, за срещи с федерални, щатски и местни лидери, включително американския министър на вътрешната сигурност -Кевин МакАлиън, уточнява dir.bg. 

Визитата ѝ беше свързана с кризата с опиатите, понеже във Западна Вирджиния има най-много смъртни случаи в следствие на предозиране с опиатите в страната.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?