46
Следвайте ни

Мегз търси желаещи за безплатна пълна промяна

viber icon

Ексцентричната дизайнерка от Раковски Милена Каканашева, по-известна като Мегз, предложи на феновете си трансформационно приключение през 2022 г. заедно с нея. Практиките са безплатни, а целта е промяна на себе си и живота за тези, които не знаят откъде да започнат. Дизайнерката обяви начало на записването. Ето какво написа тя във фейса си:


"Запиши се за трансформационно приключение през 2022 с мен   Записване до 25.01.2022 на [email protected]
Практиките са безплатни    
Скъпи приятели, ако искате да промените себе си и живота си, но не знаете от къде да започнете. Ако се чувствате объркани и дори загубени. Ако имате желание, но не намирате начин или все нещо ви спира. Ако започвате, но губите мотивация и постоянство и се отказвате. Тогава не случайно попадате точно днес в първия ден от новата година на този пост. Нещо във вас иска да покълне и повече не може да бъде спирано. Времето е дошло. Заедно ще посадим семената на промяната", написа Мегз.  

Наскоро Каканашева се раздели с всичко материално, което има, за да се развива духовно. Това призна самата тя в социалните мрежи. Дизайнерката живее в момента в Дубай. Тя разпродаде всичко, останало от бизнеса ѝ с облекла и започне нов живот зад граница.

 

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?