Следвайте ни

Мегз с шокиращи думи за ареста на Жени Калканджиева

viber icon

Мегз коментира скандала с Жени Калканджиева, която бе арестувана със сина си заради съседски скандал преди два дни. 

Припомняме, че дизайнерката се скара с модната шефка жестоко по време на седмицата на модата в София.

„Събуждам се днес и имам над 200 “поздравителни” съобщения, че Жени е арестувана. Цитирате обидите ѝ от седмица на модата и риалити формати и казвате, че има Господ. Но знаете ли на мен ми стана някак болно отвътре. Всеки прави грешки. Разликата при популярните е, че всеки разбира за тях. И точно тогава, когато и без това са най-объркани и най ги боли - 200 камери снимат, 200 сайта пишат и 6;7;75)690 хора бързат да се възмутят, порицаят или търсят възмездие. И сякаш за 1 минута от една грешка само всеки забравя всичко, което са правили цял живот и край стават най-големите грешници на света.

Не харесвам Жени, тя много пъти се е държала лошо с мен. И по никакъв начин не опитвам да оправдавам някого. Точно аз. Просто тихичко искам да припомня, че има грешка - има наказание, има и прошка. Важно е човек да вземе правилните уроци, да се промени и да продължи по-достоен напред! И в този момент в едно идеално общество би било много хубаво - ако хората - макар и със строгост, градивна критика и поучителна твърдост, му обяснят къде е сгрешил и му помогнат да се изправи. Това наистина би имало смисъл за всички. А не да се опитаме да смачкаме още повече всеки сгрешил. И малка провокация за размисъл - Не убивайте с думи, смъртните присъди отдавна са отменени почти навсякъде”, призова Мегз.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Надя

Надя

08.05.2020 | 09:16

Много лицемерие,много смях!!! Събудила се Каканашева и 200 лайка за подкрепа! Тези хора не спали ,не са любили даже не са дишали за да поздравят Каканашева! Миглено,измии си очите отиди до тоалетната и дано се събудиш и разбереш в кое измерение си! Двете с залязалата мис Женя сте си лика-прилика.Известни със скандали и неадекватно поведение! Скрийте се в дупките,но етото ви е огромно и за мое съжаление пак ще трядва да ви поотупам дано се приземите!!!

Отговори
2 2
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

08.05.2020 | 08:13

Лала и Гергина

Отговори
0 0
Джудиста

Джудиста

07.05.2020 | 15:14

Жени е много готина

Отговори
4 8
Батко

Батко

07.05.2020 | 11:56

Абе каква прошка, кви 5 лева, наркоманките трбява да се лекувате, не да вгорчавате живота на съседите си!

Отговори
14 5
Кекс

Кекс

07.05.2020 | 11:38

И се изсра на метеното..

Отговори
6 2
Рецепта

Рецепта

07.05.2020 | 16:55

Е, иначе няма да е тя. Спокойно може да си спести лицемерието, ама нали трябва да "яхне" вълната. По някакъв начин трябва да я забележат, защото не е интересна с нищо. А пък след измамата трябва да оправя реноме. Отделно, нали имаха и скандал с Жени и ако е вярно, че се съдят, то ето ти "удачен момент" за добро(намерено) ПР впечатление. Таааааа, симулира благородство. Кофтито е, че няма как да се симулира нещо, което не се притежава. Същата работа и с колите, в които се снима...

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?