1939

Мегз отговори на слуховете, че я съдят с думите...

Скандално известната дизайнерка Мегз коментира слуховете, че ще бъде съденас думите: "Претопляне на манджата".

Редица вестници и сайтове пласираха новината, че риалити звездата е призована и ще се яви пред Темида. Поводът - катастрофа с участието на Каканашева в родния й Раковски преди близо 3 години. Тогава Мегз блъска друга кола, в която се намира възрастна 71-годишна баба. От удара пенсионерката си чупи крака.

"Делото бе прекратено частично. Прокуратурата установи, че не съм била с отнета книжка, нито имам условна присъда по време на инцидента. От вас научавам, че съм призована (смее се). В момента съм в Дубай. Бях си в България няколко дни. Ако някой е искал да ме информира за дело, може би щеше да го направи. На летището никой не ми е връчил призовка", коментира Мегз.

Според нея темата с известни личности, направили гаф зад волана, сега е актуална покрай шеф Андре Токев. И се вадят стари компромати, за да се засилят. "Това са просто спекулации - отбеляза Мегз. - Темата е интересна. Това е", каза още дизайнерката.

Каканашева коментира и друга любопитна тема, свързана с нея. Преди дни се появи сензационната новина, че Мегз се е омъжила в Дубай. Дизайнерката живее в Обединените арабски емирства от няколко месеца.

"Много хора ми писаха за тази "новина" - разкрива Мегз. - В една от статиите пише, че съм се омъжила за арабски шейх индиец. Има ли изобщо такива?", чуди се дизайнерката. И продължава: "Ако има нещо за сватба, ще си призная лично. Няма защо да го крия. Когато денят дойде, ще го споделя сама. Това е едно от най-хубавите неща на света, както и да имаш дете", добави Мегз, писа "България Днес".

Дизайнерката бе за кратко у нас, за да се види със семейството й. Шест месеца тя не е виждала любимите си хора. "Насладих се и на природата в България. Имаме най-красивата земя на света", заключи бившата брадърка.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Некадърен,

Некадърен,

26.01.2022 | 11:42

грозен бобър.

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?