Следвайте ни

Мегз издирва овчари с обява от Дубай

viber icon

Пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз, която наскоро обяви, че къса с модния бизнес, влезе в нова роля. Въпреки че е на почивка в Дубай, скандалната дама се зае да осигури работна ръка за свои приятели.  Хубавицата пусна в една от  социалните групи в Раковски обява, с която търси трима овчари. От пастирите спешно се нуждаят нейни приятели - германски будисти, които живеят до Ивайловград.  При това кандидатите за работа трябва да са с конкретни умения.  Един, който да води овцете и козите на паша, друг, който да се грижи за биволите, и трети, който да има опит с новородени овце и кози. Последният пастир трябва също да се грижи за стопанството, докато другите са с животните на паша. 

"Моите приятели искат хората да живеят при тях в Ивайловград. Осигуряват и безплатно място за спане. Всичко в тяхното стопанство е направено по европейски стандарт и е много чисто, подредено и хубаво", пише Мегз в обявата. После удря голяма хвалба на германците.

"Какво да ви кажа, тези хора промениха живота ми, обичам ги с цялото си сърце - ако някой отиде, няма да сгреши", гарантира дизайнерката.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (3)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

27.01.2021 | 18:00

Заглавието трябваше да е-ОВЦА ТЪРСИ ПАСТИРИ.

Отговори
5 0
Ангел Бончев

Ангел Бончев

27.01.2021 | 12:47

Ей, МЕГЪЗ, голяма простакеса си. Измамничка и половина. Колко хора си завлякла с пари, ама иначе си голяма работа. Гаси и умрелия кефал.

Отговори
10 0
Ко? Не!

Ко? Не!

27.01.2021 | 12:10

Абе журналия, тая да не ви плаща, че по няколко статии на ден има за нея? Престанете да правите от тая простачка звезда!

Отговори
11 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай