Следвайте ни

Меган призна всичко! Ето защо изхвърли приятелката си, истината е страшна!

viber icon

Последната сочна клюка около херцогинята гравитира около разрива с най-добрата ù приятелка – Джесика Мълроуни, пише kliuki.net. Както е известно, съвсем наскоро Джесика се забърка в ужасен скандал заради расистки коментари. Темата, предвид произхода ù, е особено болезнена за Меган Маркъл. Всъщност това беше и категоричният повод тя най-сетне да изхвърли лицемерната си дружка от обкръжението си. На всичкото отгоре Мълроуни е аут и от сърцата на общите им приятели, което пък ребром поставя въпроса за ценностите, притежавани от тези хора. Макар най-напред да защитиха Джесика и да я определиха като неразбрана, впоследствие те открито я оплюха и я набедиха за използвачка.

По-важното обаче е, че самата Меган окончателно е приключила с приятелката си. Двете вече не поддържат никакъв контакт. От най-добра приятелка, шаферка, дори бавачка за Арчи, когато майка му бе в Британия, Мълроуни се превърна в персона нон грата. Съпругата на принц Хари вече обърна палачинката, като упорито твърди, че подобна заплаха за имиджа ù повече не ù е нужна. В синхрон с нея пригласят и верните ù приятели, според които Джесика е подла използвачка. Използвачка, която цели само да рекламира марката си на гърба на най-близката си дружка. Както потвърждава и вътрешен източник пред американски сайт, цитиран от dailymail.co.uk, бившата приятелка цели единствено да направи кариера от приятелството си с личност от ранга на Меган, пред която светът често е склонен да замълчи.

Така доходоносното бизнес начинание и коварните планове на Джесика Мълроуни в крайна сметка претърпяват пълен крах. Маркъл най-сетне се осъзнава и този път действа със замах. Окото ù не мигва, когато трябва да разкара подобен човек от живота си. Расисткият скандал, изглежда, е просто удобен повод Меган да приключи веднъж-завинаги с нея. А за останалите ù приятели остава тайничкото съмнение, че те вероятно ще са следващите.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?