Следвайте ни

Меган няма вина! Ето какво заби клин между Хари и Уилям

viber icon

Нови разкрития за най-голямата драма в британския кралски двор между Уилям и Хари излязоха на бял свят.
На всичкото отгоре в центъра на събитията този път не е, забележете, Меган Маркъл. Въпреки че конфликтът между Уилям и Хари носи печата на американската актриса още от самото начало, информацията от последните дни хвърля нова светлина по случая. Разривът между двамата братя в крайна сметка се свежда до британската кралска корона. Принц Уилям винаги е бил по-целенасочен и фокусиран върху бъдещето на монархията. Затова приема най-тежко факта, че за Мегзит бе съобщено най-напред в социалните мрежи. Проблемът се корени в липсата на разговор в семейството по темата за приключването с монархията, което пък пряко засяга бъдещето на Обединеното кралство.

Като се има предвид, че по-големият брат на практика е бъдещият крал на страната, решението на Хари наистина е несериозно. Източници на The Sun коментират, че всичко, което е трябвало да бъде казано, не се е случило най-напред у дома. Така Мегзит доведе до нетърпимо положение в отношенията между толкова близките преди братя и породи редица проблеми, чието развитие наблюдаваме и днес.

Кейт Мидълтън също има неочаквана роля в ситуацията. Нова светлина по семейната криза хвърля поредната биография, посветена на кралския двор. В „Намиране на свобода“ Омид Скоби разкрива неочаквани действия от страна на херцигинята на Кеймбридж. Става ясно, че съпругата на Уилям не е подкрепила Меган Маркъл в моментите, когато ù е било най-трудно – по време на бременността, коментира maskimagazin.faktor.mk. Безразличието ù към новата кралска снаха може и да е било оправдано, но явно е дошло в повече. Бъдещите крал и кралица трябва да се смятат за отговорни и за липсата на каквато и да било подкрепа. Авторът на биографията споделя, че семейството не е положило особени усилия да задържи „дезертьорите“, така че вероятно Хари и жена му са направили доста по-обоснован избор.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Стига

Стига

24.08.2020 | 20:46

с тези англичани и американката, бе! Досадни са, шантави и ще се "избият" за пари и известност. Нямат нито души, нито сърца, а за мозък да не говорим...

Отговори
3 0
СТИГА

СТИГА

24.08.2020 | 20:40

с тези англичани, бе! Опа, и една американка... Не струват, изобщо даже.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?