Следвайте ни

Меган на колене! Хари сияе в прегръдките на бивше гадже СНИМКИ

viber icon

В началото на март бе последната обща среща на кралското семейство. Специално за събитието от Канада се върнаха отцепилите се принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Веднага след това 38-годишната бивша холивудска актриса се върна в Канада при сина й Арчи, а пък херцогът на Съсекс остана в Лондон за още няколко дни, за да разреши редица работни въпроси и да проведе няколко срещи.

Но сред „работите“ на 35-годишния Хари, които трябвало да свърши без Меган, било и прощалното му парти, което той си организирал с няколко от най-близките му приятели.

Но приближен до британския принц издаде скандални подробности от въпросната щура вечер.

„Той се събра с бившата си приятелка Челси Дейви. В мига, в който се видяха се награбиха – започнаха да се прегръщат и целуват. Цяла вечер бяха неразделни, а Хари изглеждаше щастлив и безгрижен“, издаде приятелят на британския принц.

Принц Хари и Челси Дейви

„Хари знаеше, че няма да може да се срещне с всички свои приятели поотделно, затова организира парти, на което събра всички онези, с които би искал да се сбогува, преди да замине обратно за Канада. 

Хари буквално сияеше от щастие, когато влезе в стаята и видя всичките си приятели. Не повярва на очите си когато видя Челси. 

Прегърнаха се много здраво и се целунаха приятелски по бузите. Той беше много доволен, че тя се присъедини към купона. Мнозина се шегуваха, че Хари очевидно не е искал Меган да го придружи на прощалното парти, именно за да може да се види с Челси“, заяви приятелят на британския принц.

Той все пак сподели, че въпреки топлата среща между Хари и Челси и дума не може да става за това те да се се събрали отново в интимно отношение или пък искрата помежду им да е пламнала отново.

Той уточни също така, че херцогът е прекарал страхотно на купона със стари си приятели и се е чувствал щастлив и безгрижен.

Веднага след тази информация медиите на Острова побързаха да припомнят, че Хари и Челси Дейви имаха връзка от 2003 до 2010 година. През това време те се събираха и разделяха неколкократно.

Въпреки това след окончателното прекъсване на любовните им отношения те успяха да останат добри приятели. Доказателство за това е, че през 2011 година, когато бе сватбата на Хари с Меган, Челси бе сред гостите на венчавката на бившия й приятел.

Малко след това самата Чалси призна, че са се разделили, защото тя не била готова да стане съпруга на британски принц.

Челси Дейви на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари

Херцогът на Съсекс е в добри отношения и с друга негова бивша приятелка. Става дума за Кресида Бонас, с която бе непосредствено преди да срещне Меган.

И Кресида била на въпросното прощално тържество на Хари в Лондон. „Това да се събере с двете си бивши любови и все още да е приятел с тях показва колко зрял е той и какъв добър човек е“, сподели приятелят на британския принц, пише jenata.blitz.bg,

Кресида Бонас на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Ивайло

31.03.2020 | 11:58

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Отговори
0 0

Българин

31.03.2020 | 01:12

Само ако имате и най-малка идея колко сте жалки, щяхте да се гръмнете. Уважаеми, някакви там от "Марица".

Отговори
5 0

Ahmed

31.03.2020 | 00:38

Very nice

Отговори
0 0

Коментатор

30.03.2020 | 20:02

Меган на колене и извършва възвратнопостъпателни движения в областта на чатала му...

Отговори
2 1

Ценител

30.03.2020 | 18:11

Челси в жабите е унгарски товарен кон.

Отговори
2 2

Силвия

30.03.2020 | 15:38

До кога ще създавате фалшиви новини?

Отговори
4 0

Тнт

30.03.2020 | 08:37

Тоя ако го видиш на пазара да продава домати няма да му обърнеш внимание, ама мангизи, мангизиии...

Отговори
12 1

Мария Костова

30.03.2020 | 00:40

Сватбата на Хари и Мегсн не беше през 2011г. Проверявайте си източниците... Как си мислите, че някой ще повярва на тези глупости, като има неверни факти в статията Ви.

Отговори
14 3

Анонимен

29.03.2020 | 20:51

КРАСАВИЦИ,!!!!! ДОСТОЙНИ ЗА ПРИНЦЕСИ

Отговори
26 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?