Следвайте ни

Меган и Хари се захванаха с нова инициатива

viber icon

Поредната инициатива на Меган Маркъл и принц Хари след напускането на кралския двор е да създадат своя собствена награда, като алтернатива на кралските признания и премии.

Известно е, че Нейно Величество Елизабет II връчва рицарски ордени за изключителни заслуги и постижения в сферите на политиката, науката, културата и изкуството.

Меган и Хари също искат да зачитат подобни постижения, но продължавайки да бъдат независими от короната. Наградата, която скоро ще бъде факт, ще бъде ръководена от фондацията на херцозите на Съсекс „Archwell”, пише „Дейли Мирър” (Daily Mirror).

Те смятат да връчват своя приз освен на лица за пример в различни сфери, така и на благотворителни организации, които вършат невероятна работа.

Ще бъдат взети предвид следните области:

филантропия, образование, наука, литература, расова справедливост, равенство между половете, екология, работа с младежи и деца, здраве (психическо и физическо).

В момента Меган и Хари работят по регистрирането на своя благотворителна фондация. По-рано молбата им беше отхвърлена, защото съответните органи прецениха, че херцозите не спазват процедурите правилно.

Но ако успеят да създадат своя собствена награда, то тя ще бъде сериозна конкуренция на кралските призове, които търпят страшно много критики през последните години, защото се смята, че работят в полза на колониализма, пише Вести. бг.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Плъх и

Плъх и

15.12.2020 | 11:11

циганка. Нищо повече...

Отговори
1 0
Аййй

Аййй

15.12.2020 | 00:25

Тея белото не ги оставя намира ахахах аййй беллооо

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?