46

Меган е аут! Принц Хари се връща във Великобритания

Следващият месец Принц Хари ще се върне във Великобритания, за да присъства на церемонията по награждаване на благотворителна организация „УелЧайлд“ в навечерието на първата годишнина от смъртта на кралица Елизабет Втора, съобщи АП.

Хари, дълги години е патрон на британската благотворителна организация „УелЧайлд“, и ще присъства на ежегодната церемония по награждаване в Лондон на 7 септември, за да отбележи постиженията на млади хора с тежки заболявания. Не се очаква той да бъде придружен от съпругата си Меган, херцогинята на Съсекс.

Принцът не присъства на миналогодишната церемония по награждаване, която се проведе на 8 септември – деня, в който Елизабет, неговата баба, почина.

Тя почина на 96 години в замъка Балморал, който е  нейното любимо провинциално шотландско имение. Тя беше кралица на Великобритания в продължение на 70 години. Хари, който се беше върнал от Съединените щати, отиде в Шотландия, за да бъде с останалите членове на кралското семейство.

Очаква се крал Чарлз Трети и кралица Камила да отбележат годишнината от смъртта на кралица Елизабет Втора с частно събитие в Балморал.

Организация „УелЧайлд“ подкрепя деца и млади хора с дългосрочни медицински нужди. Годишната церемония по награждаване цели да подчертае предизвикателствата, пред които те са изправени и да отличи хората, които се грижат за тях и ги подкрепят.

Хари ще присъства на прием заедно с победителите, преди да произнесе реч и да връчи една от наградите.

Очаква се също Хари и Меган да присъстват на международното спортно състезание за ранени военни и ветерани „Инвиктус" в Дюселдорф, което ще започне на 9 септември.

Двойката, която се ожени през май 2018 г., се оттегли като старши членове на кралското семейство и се премести в Северна Америка през 2020 г. Сега те живеят в американския щат Калифорния, пише БТА.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Бибие, виж, кажи сиганките са лоши и дк

Бибие, виж, кажи сиганките са лоши и дк

25.08.2023 | 11:46

Афроамериканките, нищо не са ми направили, за да ги мразя, не взела Хари от друга жена!

Отговори
1 1
Биби

Биби

26.08.2023 | 03:24

Трябва да си в обкръжението им, да работиш с тях, тогава ще разбереш. Стига само да отидеш в Америка и ще р. азбереш за какво става въпрос.

Отговори
1 0
Биби

Биби

25.08.2023 | 00:00

Само пиши те заглавия, които не отговарят на истината. Меган няма никога да позволи Хари да се завърне, а тя да е никаква а и... сама. Афроамериканките са ужасни, когато си добър с тях, когато усетят, че в момента те са по-горни в смисъл в по-добра позиция ти се качват на главата - опитват се да командват и стават много лоши. Точно, като тая Меган. Абсолютно вярвам, че е командвала прислужниците в двореца. Мизерни .. . ица такава!!!

Отговори
1 1
Грухтящите свини

Грухтящите свини

24.08.2023 | 14:46

Такива кралски сложни неща, не са за прости глави, тук има правила, доколкото могат ги спазват в 21 век!

Отговори
6 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?