46

Мегабогати! Тези жени грабнаха милиони от съпрузите си

Много жени си представят какво би било да имат милиони или дори милиарди долари. Тези три мегабогати дами знаят точно какво е усещането и ние определено понякога им завиждаме. Техните съпрузи са свръх-богати заради успешен бизнес. Често тези жени оглавяват големи благотворителни организации и даряват времето и парите си за полезни каузи. Ето кои са те и какво притежават, предават от БГНЕС:

Мелинда Френч Гейтс - 130,5 милиарда долара

Бил и Мелинда Гейтс сключват брак през 1994 г. и се разделят през май 2021 г. Докато бяха заедно, те основаха фондацията "Бил и Мелинда Гейтс", която се превърна в една от най-благотворителните организации в света. Гейтс работи като маркетинг мениджър в Майкрософт, а по-късно като генерален мениджър на информационните продукти, преди да напусне, за да се съсредоточи върху семейството си през 1996 г.

Присила Чан - 128 милиарда долара

Присила Чан, бивш педиатър и настоящ филантроп, е омъжена за основателя на Facebook Марк Зукърбърг. Двамата се запознават по време на следването си в Харвард и официално са заедно от 2012 г. Те основават инициативата "Чан Зукърбърг" и са дарили над 4 млрд. долара за благотворителни каузи. Двамата притежават 18 милиона акции на Facebook, чиято пазарна стойност е 900 милиона долара.

Миранда Кер - 60 милиона долара

Миранда Кер е модел, известен с това, че е един от ангелите на Victoria's Secret. Тя е омъжена за Еван Шпигел, основател и главен изпълнителен директор на Snapchat. В допълнение към състоянието на Шпигел, работата на Кер като модел я превръща в един от най-добре печелещите модели в света. Тя притежава и собствена линия за грижа за кожата, наречена KORA Organics, и е автор на книга

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?