1553

Меди удари в земята Азис! Вижте какви пари ще изкара на Нова година

След няколко години затишие заради пандемията от COVID-19 и липса на участия по празниците тази година чалга звездите са със запълнен график и ще приберат петцифрени суми. Абсолютен рекордьор е най-оборотният в момента фолкпевец - Меди. Любимецът на Галена е спазарен още от лятото да пее в елитен хотел в Пампорово.

Сумата, която Меди е поискал, за да весели гостите, е 25 000 лева. Певецът засега не е потвърдил дали с него ще бъде и гаджето му Моника Валериева. Тъй като графикът на актуалната звезда се пълни за месеци напред, наддаването кой да го грабне за празника започва много преди другите му колеги да имат каквито и да е оферти за Нова година.

Хонорарът на Меди се качва допълнително заради факта, че изпълнителят ще забавлява гостите цяла вечер и няма да приема други участия в празничната нощ. Точно обратната стратегия ще предприеме най-голямата конкуренция на Меди - Азис. Азис ще пее на две места Кралят на фолка категорично е отказал офертите на хотели в провинцията, въпреки че богати собственици са готови да платят щедро за неговото присъствие.

Азис предпочете да пее в София и така ще съчетае две участия - в скъп панорамен ресторант, а след полунощ ще излезе на сцената на най-оборотния чалга клуб в столицата заедно с колежката си Софи Маринова.

Азис лично се е договорил какъв ще е хонорарът му от двете места, но според запознати официалната сума е по-малка от тази на Меди, като ромският славей ще бъде възнаграден с щедри бакшиши от гостите.

Участие срещу 15 000 лева вече е договорила Преслава. Тя ще забавлява гостите на хотел във Велинград и ще бъде там заедно с цялото си семейство.

Колежката й Галена пък заминава директно на топло за Пунта Кана в Доминикана, където ще забавлява пълен хотел само с български гости. Нейният хонорар не е известен, тъй като е преговаряла директно с туроператорска агенция за условията на заминаването й.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?