2374

Мечтана работа за Овните, друга зодия печели влиятелни съюзници

ОВЕН

Ще имате много продуктивен преди обед. Това е времето да предприемете нещо ново и необичайно. Бързо ще се ориентирате и намирането на съюзници няма да е трудно. Възможни са интересни предложения. Някои от вас ще успеят да си намерят работа, за която отдавна мечтаят. 

ТЕЛЕЦ

Малките трудности, които могат да възникнат в началото на деня, няма да развалят настроението ви. Денят ще бъде натоварен, но интересен. С ентусиазъм ще се заемете с нови неща и бързо ще се справите с поредните предизвикателства. Не всички проблеми трябва да разрешавате сами. 

БЛИЗНАЦИ

Не се тревожете за дребните неща. Този ден едва ли ще бъде лек и безоблачен, но няма да донесе сериозни проблеми. Нещо може да не върви по план, но бързо ще се ориентирате в ситуацията и ще разберете какво да правите. Възможни са необичайни запознанства, които ще ви направят силно впечатление. 

РАК

Опитайте се да не се карате с никого и да не се поддавате на провокации. Ако днес се настроите добронамерено, може да избегнете много напрегнати моменти и да поддържате добри отношения. Средата на деня ще е особено ползотворна. Времето е подходящо за сложна и отговорна работа. 

ЛЪВ

Започнете деня с решаване на трудни задачи. Преди обед ще се справите с тях много добре. Лесно ще намерите помощници и съюзници, а не са изключени и полезни запознанства. Мнозина ще ви направят добро впечатление и ще потърсите по-близък контакт с тях. 

ДЕВА

Началото на деня може да бъде забързано. Възможни са трудности или дребни недоразумения, поради което няма да е възможно да завършите започнатото навреме. Но не се отказвайте от плановете си. Това, което сте си поставили за цел ще успеете да постигнете, ако упорствате. 

ВЕЗНИ

Не се притеснявайте от разногласия и спорове, които могат да възникнат в началото на деня. Отношенията скоро ще се подобрят и ще бъде възможно да се водят ползотворни разговори. По това време е по-добре да не взимате решения, свързани с пари и да не сключвате сделки, ако не са били планирани. 

СКОРПИОН

Началото на деня ви ще бъде напрегнато. Събитията няма да се развиват така, както сте очаквали и това ще се отрази на настроението ви. Може да реагирате остро, дори на незначителни инциденти или да се изнервите за това, на което в друг момент не бихте обърнали внимание. 

СТРЕЛЕЦ

Не губете време в началото на деня. Това е много благоприятен период, който ви позволява да постигнете много. Но ще е необходимо да действате решително, като отхвърлите всички колебания и не се съмнявате в успеха. Що се отнася до парите, интуицията няма да ви подведе. 

КОЗИРОГ

Дори и да се опитвате да избегнете споровете днес, няма да успеете. Но може да се възползвате от тях. Слушайте внимателно опонентите си. Най-вероятно ще кажат нещо интересно и важно. Ако насочите разговора в друга посока, ще успеете да намерите решение, което удовлетворява всички. 

ВОДОЛЕЙ

Струва си да се разбързате днес. В началото на деня ще имате възможност да постигнете забележим успех и да се справите с някои належащи въпроси. Възможни са полезни контакти. Ще направите добро впечатление на мнозина и ще успеете да намерите влиятелни съюзници. 

РИБИ

Началото на деня е подходящо за делови срещи и разговори. Споделете идеите си и обсъдете планове с тези, които могат да помогнат за тяхното изпълнение. Възможно е да намерите надеждни помощници, на които да разчитате по всяко време. За покупки или сделки средата на деня ще е благоприятна. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?