Следвайте ни

Мечтан подарък за Рибите, гореща любов за други две зодии

viber icon

ОВЕН

Благоприятен ден за сериозна работа. Ще бъдете съсредоточени, така че, нищо няма да ви убегне, да забравите или да се объркате. Ще окажете помощ на близки в сложна ситуация. Инстинктът ви ще бъде изострен, особено по отношение на бизнесдела. 

ТЕЛЕЦ

Ще срещнете хора, на които трябва да направите добро впечатление. Не са изключени и делови предложения, които ще ви помогнат да укрепите професионалните си позиции. Приятни познанства ще ви донесат положителни емоции. Може да споделите чувствата си, без да ви е страх, че няма да ви разберат.

БЛИЗНАЦИ

Днес големи промени и важни събития са малко вероятни. Но повод за радост за вас и близките ви ще има, ако положите много усилия и дадете воля на фантазията си. Подходящ ден да започнете нещо ново и не се страхувайте да експериментирате.  

РАК

Денят е по-подходящ за отдих и размисъл, отколкото за решителни действия. Не рускувайте. Не бързайте да вземете решения, касаещи работата и бизнеса. Ще ви трябва още много информация, както и съвети. В личните си отношения трябва да вярвате на интуицията си.

ЛЪВ

Ще ви зарадват срещи със стари приятели и нови познати. Имате възможност да покажете на какво сте способни, да направите нещо полезно и себе си, и за близките си. Делови предложения ще ви заинтригуват. Действайте решително – от това зависи вашият успех. Ако се появят нови идеи, не ги отлагайте.

ДЕВА

Напрегнат ден. Ще имате много работа, в голямата си част непланирана. Ще се появят и нови задължения. Ще ви трябва малко време, за да се организирате и справите. Околните често ви дават съвети, не винаги добри. Интуицията ще ви подскаже в кои трябва да се вслушате и кои да пропуснете. 

ВЕЗНИ

Напрегнат емоционално ден. Нетърпеливи и раздразнителни сте, но не трябва да напрягате работната обстановка. Опитайте се да водите разговорите по-спокойно и градивно. Ако успеете да се настроите по-дружелюбно, ще направите атмосферата доста по-комфортна.

СКОРПИОН

Ще ви е трудно да се съсредоточите Обичайните занимания ще ви се струват скучни и всичко ще ви е досадно. За да излезете от това състояние, е добре да се срещнете с приятели, да си прекарате весело в добра компания или да се върнете към старо хоби. Вероятни са парични постъпления, и то неочаквани. 

СТРЕЛЕЦ

Ще ви е трудно да се съсредоточите днес – ще ви отвличат за много дребни проблеми. Ще имате нови идеи, но за съжаление не винаги ще ги оценявате правилно. Рискувате да загубите време и сили заради неудачни замисли. Може да ви върнат стари дългове, но не бързайте да харчите полученото. 

КОЗИРОГ

Днес няма да се поддадете на илюзиите, а на всичко ще гледате реалистично. Даже и да възникнат трудности, няма да губите своята увереност и ще действате разумно, за да измените ситуацията към по-добро. Избягвайте безпорядъка и хаоса, действайте последователно - това много ще ви улесни.

ВОДОЛЕЙ

Добре е в началото на деня да съставите план за действията си и да се придържате към него. Избягвайте ненужни разговори и не влизайте в спор с хора, които не ценят чуждото мнение. Добри новини ще ви дадат възможност да развиете идеите си. Подходящо време да поправите стари грешки.

РИБИ

Днес не са изключени трудности, но ще се справите с тях благодарение на оптимизма си и вярата в себе си. Способността да забелязвате малки детайли ще ви бъде полезна. Много хора ще ви помагат и ще ви дават съвети. Възможно е да получите като подарък точно това, за което отдавна мечтаете.

 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?