Следвайте ни

Мазало в "Игри на волята": Не сте виждали такова нещо СНИМКИ

viber icon

Поредни драматични обрати в риалити шоуто "Игри на волята" приковаха зрителското внимание, като този път положението бе направо бе страшно, защото участниците бяха омазани с кал до ушите.

Новият ден за племената започна с важен избор, но този път гласуването за водачи имаше различно условие – жена да поведе отбора. С неохота Жътварите гласуваха доверие на Ваня, а Рибарите единодушно избраха Йоанна.

Ваня избра да вземе награда за племето, след като надделя над Йоанна в кална Капитанска битка.

Студентката в Йейл и каскадьорката се срещнаха на Арената за Капитанска битка, където ги очакваше кална баня, поставяща на изпитание съобразителността и стратегическото им мислене.

Задачата на Йоанна и Ваня беше да съберат 25 кг кал, като използват само телата си. Хвърляйки се в кален басейн и преминавайки през серия от препятствия, капитаните изсипваха количеството лечебна кал в дървена кофа и имаха право във всеки момент да претеглят събраното на везна. 

В хода на играта двете състезателки изградиха своите стратегии, като каскадьорката от самото начало използваше не само косата си, но и възможностите на своето трико. Това решение ѝ донесе преднина в играта, която Йоанна не успя да навакса, въпреки решението да последва примера на опонента си след няколко преминавания по трасето.

Победата на Ваня я изправи пред дилема – можеше да вземе 50 златни гроша за себе си или да избере предимство за племето си. Тя беше категорична в своето решение относно наградата и в предстоящата Номинационна битка Жътварите ще имат възможността да се възползват от преимущество на Арената, пише show.blitz.bg.

Коментари (1)

монк

монк

18.11.2020 | 15:51

Биг Брадър 2

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?