1553

Майстор ли си на свалката? Виж зодията

Флиртът е изкуство, което не всеки владее. На някои им се отдава до съвършенство, а други стъпват като слон в стъкларски магазин. За да разчетете правилно сигналите и дали усмивката срещу вас е просто от учтивост или нещо повече, то е хубаво да знаете каква зодия е човекът и да прочетете внимателно как флиртува всеки астрален знак, пише actualno.com.

 

Овен


Те са оперирани от чувство за срам и са много директни. Ще ви кажат в очите, че имат интерес към вас и без никакви колебания ще се опитат да ви впечатлят. Дали ще бъде с малък жест или ще се стреми да бъде постоянно около вас, то несъмнено ще разберете, че флиртуват!

 

Телец

Обичат лукса и изисканата обстановка. Навярно ще запомнят какво ви харесва и ще проучат любимите ви неща, за да ви впечатлят. Първата среща ще бъде в хубав ресторант с добра музика и вкусна храна. Романтиката ще бъде на ниво, както всичко останало. Телец са добри слушатели и умеят да предразполагат човека срещу тях.

 

Близнаци

Трудно може да разберете, че Близнаци имат чувства към вас. Те са любезни с всички и понякога може да останете с впечатлението, че флиртуват, но това невинаги е така. Ако започнат да се интересуват повече от вас и дори ви задават неудобни въпроси - бъдете сигурни, че сте събудили интереса им и не го правят само от учтивост!

 

Рак

Рядко може да видите Рак да флиртува. Те се оставят да бъдат "плячката", тъй като са доста скромни и притеснителни. Усетите ли неудобство и изчервяване в тях - бъдете сигурни, че не сте им безразлични.

 

Лъв

За тях флиртът е като сутрешна гимнастика. Те са царе в тази дисциплина и обичат да задоволяват егото си. Всеизвестни са със своя нарцисизъм и жажда за внимание. Полудяват, когато някой ги отреже или не подава на чара им. Не се отказват лесно и са истински ловци в любовта!

 

Дева

Флиртът е загуба на време според тях, но истината е, че те са много слаби в него и затова мислят по този начин. Не очаквайте по-различно поведение от тях, ако ви харесват. Единственият сигнал, който може да получите, е, когато се държат по-отпуснато и весело покрай вас.

 

Везни

Везни никога няма да покажат, че ви харесват, а какво остава да флиртуват с вас. При тях има страх от отблъскване, който им пречи да направят първата крачка. Затова отстрани изглежда, че се държат по еднакъв начин с всички и трудно може да разберете кой харесват и кой ненавиждат.

 

Скорпион

Скорпионът е много отдаден във флирта. Той е готов на чудеса от храброст, когато е истински влюбен и ще преобърне света, ако е необходимо да докаже чувствата си. Когато са на тази вълна нищо друго не ги интересува и не изпускат дори за миг хората, по които си падат, без значение какво ще им коства това.

 

Стрелец

Те са царе на купона и обичат да се забавляват. При тях флиртът започва от шега и често може да ви обърка. Хубавото е, че, ако ви харесват, то рано или късно ще ви поканят на среща и ще ви разкрият истинските си чувства.

 

Козирог

При Козирог картите се поставят на масата още в началото. Те са способни да ви кажат, че ви харесват само час-два след като сте се запознали и да ви споделят за плановете си. Не обичат изненадите и излишната загуба на време.

 

Водолей

Знаят как да флиртуват и ще ви подложи на серия тестове, за да се убеди, че чувствата са взаимни. Ако ви покани на втора или трета среща, има голяма вероятност на нея да присъстват и приятелите му, тъй като той държи изключително много на тях.

 

Риби

Риби знаят как да ухажват и да прелъстяват. Те са измислили тази игра и ще засипят обекта на своя интерес с много внимание, невероятно отношение и куп изненади. Няма как да сбъркате, когато флиртуват, защото го правят като по учебник!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?