4232

Майли Сайръс призна, че няма приятели

“Не съм много активна в общността от артисти и знаменитости,” каза тя

 

Майли Сайръс търси “качество, не количество” когато става въпрос за нейните приятелства със знаменитости.

Певицата разкри, че не играе “много активна” роля в кръговете на знаменитостите напоследък. Признанието дойде в последното ѝ интервю с Дейвид Летърман за неговата поредица “Следващият ми гост не се нуждае от представяне”.

“Не съм много активна в общността от артисти и знаменитости,” каза тя, като добави: „Просто не ги чувствам като моите хора, когато съм сред тях. Но има някои артисти като Бионсе, с които се познаваме от дълго време.” продължи певицата.

Майли Сайръс, която наскоро беше включена в кънтри албум на звездата - “Cowboy Carter,” си спомни за съвместно изпълнение с Бионсе от 2007 г. за кампанията “Just Stand Up”.

„Бях като в сандвич между Риана и Бионсе, а те са напълно пораснали, прекрасни, вероятно подобни на моята възраст сега. Извисяваха се над мен, напълно зашеметяващи", спомня си Майли, която по онова време е тийнейджърка.

"Аз съм отделена от моята общност, но това е защото предпочитам качество, а не количество.”, обобщи Майли за отношенията си с шоубизнеса, пише fakti.bg.

По-късно Сайръс се пошегува, че е наследила своя “нарцисизъм” от известния ѝ баща, Били Рей Сайръс, на фона на слуховете за техния разрив в отношенията. През изминалите дни стана ясно, че Били Рей е поискал развод от новата си съпруга заради "непристойно поведение". Самата Майли не одобряваше брака на баща си, тъй като булката му бе на нейната възраст.

Тя спомена и добрите качества на баща си, казвайки, че той “е здраво стъпил на земята”. "Винаги е бил такъв, дори когато беше супер известен,” каза още Майли Сайръс.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?