49
Следвайте ни

Майчинство и мода - топ най-полезни чанти за майки

viber icon

Мнозина предполагат, че всяка току-що родила жена вече няма достатъчно време за тенденции и мода. Ние обаче сме тук, за да опровергаем това схващане. Интернет може бързо да ви отърве от дългото обикаляне и загубеното време в магазините. В моментите ви на релаксация, когато бебето спи, можете да посетите различни онлайн магазини и бързо да разберете какво е тренди в момента по отношение на чантите.

 Но връщайки се към нашата тема, със сигурност знаете, че визия без подходящи за нея качествени аксесоари е недобре подбрана още от самото начало. Освен това, без значение колко аксесоараи имате, един в повече никога не би ви навредил. Същото важи и за чантите.

Колкото и чанти да притежавате, ако намерите модел, който хваща окото ви, но и който може да се носи при почти всеки повод - не го изпускайте!

Имате нужда от практична чанта и ето какво трябва да знаете за нея:

  1.  Най-полезната чанта, както за майките на новородено, така и за всички други жени, е дамската раница. Тя е модерна и събира много вещи, което означава, че можете да сложите в нея всичко необходимо за разходка с бебето. Раницата е чанта, която се съчетава лесно, независимо от времето през деня или избрания от вас тоалет. Вземайки предвид многобройните нужди на бебето, би било полезно за вас да разполагате с няколко по-малки и няколко по-големи раници, които да имате на ваше разположение, в зависимост от различните обстоятелства при излизане и с оглед всички вещи за детето.
  2. Трябва да знаете също, че просторните дамски чанти са неизменна част от новите тенденции. Възползвайте се от това и хвърлете поглед върху колекцията от дамски чанти от Fashion Days, където ще намерите подходящия модел за вас, независимо от личните ви предпочитания. В чантата на вашето мъниче винаги трябва да са на налични пособия като бутилки, пелени, мокри кърпички, играчки и дрехи. Ето защо можете да изберете чанта тип торба, която е доста практична. В нюанси на черно или кафяво и добро разделение на отделенията, този тип чанта ще ви позволи да съхранявате в нея всичко, от което се нуждаете както вие, така и вашето бебе.
  3. Друг вариант, който може да обмислите, е ежедневната чанта със спортни елементи. Нея може да държите на ръката си или да поставите на дръжката на количката. Но наред с това тя може да се носи и на рамото с помощта на широката дълга дръжка за допълнително удобство. 
  4. Друга практична чанта, която никога няма да излезе от мода, е малката чанта през рамо тип пощальон. Идеална е, особено ако искате да носите само нещата, които са ви необходими на вас, а вещите на бебето да се съхраняват в поставената за тази цел чанта на количката. Този модел се комбинира лесно с всяка визия, ето защо това е един от задължителните елементи в гардероба ви.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?