49

Майчински инстинкт: Натали Трифонова с бебе на ръце, хвърли бомба с това признание

Натали Трифонова хвърли бомба сред колегите си, като преди години показа снимка с бебе и обясни, че това е брат й Теодор. Да го държи й помагат мъжки ръце, става ясно от кадъра, така че очевидно детето е син на баща й, гадаят телевизионерите. Таткото напуска семейството, когато Натали е едва на 10 години и заминава за чужбина. Красавицата е отгледана от майка си, която е успешен зъболекар в столична клиника.

Двете са като сестри, а родителката често пуска свои снимки в социалните мрежи, на които изглежда блестящо и няма как да е родила наскоро, пресмятат от Би Ти Ви. Явно Теодор е дете на таткото на синоптичката, за когото се знае малко. След развода бащата на Натали започнал работа извън България и рядко виждал детето си. „Неговото присъствие изобщо не ми е липсвало. Мама ми даде всичко, от което имах нужда, за да се чувствам обичана и обгрижвана”, твърди русата хубавица.

Водеща на времето по БиТиВи Натали е горда наследница на известен лекарски род от Велико Търново, затова фамилията очаквала от нея също да стане медик. Майка й е зъболекар, баба й е един от най-уважаваните педиатри във Велико Търново. Голяма част от роднините също са се посветили I на тази професия.

„И от мен се очакваше да поема по докторския път, но се насочих в друга посока и си обичам работата“, категорична е красавицата. Тя така не се решила да стане медик, но пък със сигурност е наследила природната хубост от баба си. Съученици на доктор Маргарита Ковачева се категорични, че тя е запазила идеалната си фигура още от абитуриентския бал, затова смело се показва по бански. Внучката й Натали пък не спира да се фука с младоликата си баба и не се притеснява от напредването на възрастта, като вижда как остарява Маргарита. Уважаваната специалистка работила като началник на детското отделение в болница „Доктор Стефан Черкезов“ в старата столица, където Трифонова живее до тригодишна възраст. Синоптичката и досега гледа да ходи на гости при баба поне два пъти месечно. Тя е категорична, че връзката й със семейството й е много силна и затова прави всичко възможно да не я прекъсва. Това е и причината да не последва много от съучениците си, които избират живота в чужбина. В София учи в руското 133 училище „А. С. Пушкин“, но всяка ваканция прекарвала при баба си.

После продължава в УНСС, но още в първи курс започнала работа в ТВ7 — първо като синоптичка, после води и две предавания, които, я научават на истинска журналистика. Определя четирите години в закритата вече медия като страхотни, но категорично отрича да е имала нищо общо с шефа Николай Бареков.

Най-комичната й случка в телевизията е, когато един от операторите разказал някакъв анекдот и всички в студиото избухнали в смях. Точно тогава обаче дошъл редът на Трифонова да каже прогнозата. Не успяла да се удържи и се разхилила неудържимо в ефир, а режисьорът спешно прекъснал участието й. Сериозни грешки в прогнозата за времето обаче никога не е правила, въпреки че държи да бърза да уточни, че дългите периоди от време са трудни за познаване. Затова най-точна е тридневната прогноза, а най-рискова — кога и къде ще завали сняг и колко ще натрупа, пише „Минаха години“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Мишо

Мишо

06.03.2024 | 15:37

Мяза на Баце .Сигурно и е рутирал аная работа

Отговори
3 0
Е пак ли

Е пак ли

06.03.2024 | 11:16

Нали вчера писахте .

Отговори
2 0
Магнолии ароматни

Магнолии ароматни

06.03.2024 | 10:58

Да не е от Баце?

Отговори
2 0
Исперих матеикс.

Исперих матеикс.

06.03.2024 | 21:54

То е на баща ѝ, прочети статията. Ще е интересно ако баща ѝ е родил от баце. Инак баце на такива мърши като Натали деца не прави. Тя прилича на кон без грим ама гълта и дава отзадЕ. Баце харесва мацета като Барселонакото коте. Наталка аНАааалка само за оранжеви забавления

Отговори
1 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?