Следвайте ни

Масово бягат от bTV в NOVA, Хекимян пред нервен срив

viber icon

За разлика от предшественика си Венелин Петков, който се радва на спокоен живот след напускането на bTV, Антон Хекимян е пред нервен срив от работа. Младият арменец уцели възможно най-лошия момент, за да стане шеф на новините там – когато събитията се променят всеки час и трябва непрекъснато да е нащрек, за да не изпусне нещо важно. От декември досега той на практика не е имал почивен ден, твърдят негови подчинени. Работел дори по време на отпуските и това вече започвало да му се отразява, пише Уикенд.

Хекимян се държал приятелски и любезно със служителите, но на всички им правело впечатление, че изглежда изморен, а на моменти – направо съсипан от работа. Амбициозният бивш водещ на сутрешния блок се чудел как да огрее на всички фронтове, особено в летния сезон, когато половината хора в нюзрума са в отпуска. Заради катаклизмите във властта положението в телевизията е толкова напечено, колкото не е било даже при извънредното положение заради коронавируса миналата година. Тогава работата на арменеца беше много, но ситуацията бе относително постоянна и той успявал да си планира задълженията, твърдят негови колеги.

Сега за подобно планиране не можел даже да мечтае. Понеже ситуацията в държава постоянно се променя, в нюзрума също се налагало да се правят непрекъснати реорганизации в сценариите на предаванията и графиците за работа, а младият шеф искал да държи всичко под око. Към това се добавяло напрежението, че вече не отговаря само за себе си, а и за останалите си колеги. На всичкото отгоре вече няколко човека от нюзрума са напуснали, за да се преместят в Нова тв. Шефът се чудел откъде да намери кадърни хора, които да ги заместят. Не било изключение да върши и чуждата работа, когато няма кой друг да я свърши. В редките случаи, когато си позволявал отпуска, не почивал ефективно, а просто работел от разстояние. В резултат на всичко това ходел вечно угрижен, умислен, притеснен и колегите му вече се тревожели да не се разболее.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Таня

Таня

29.08.2021 | 01:02

Всичко си има цена

Отговори
1 0
Владо Пенков

Владо Пенков

23.08.2021 | 07:17

Селски хитрец. Арменски измекярин !

Отговори
4 0
Владо Пенков

Владо Пенков

23.08.2021 | 07:15

Селски хитрец .Арменски измекярин !

Отговори
4 3
Пепа

Пепа

22.08.2021 | 23:07

Мазник долен! Дано го уволнят! Венелин Петков е класа,А тоя отврат

Отговори
5 3
бончо

бончо

22.08.2021 | 21:56

турчето ще го успокои

Отговори
3 1
бончо

бончо

22.08.2021 | 21:56

турчето ще го успокои, споко

Отговори
2 1
Габи

Габи

22.08.2021 | 19:29

Ще бъде чудо, ако остане въобще някой кадърен при този натегач.

Отговори
13 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?