71

Маслина на 1000 години посреща в новата "Елеа" в Пловдив

Ако влезете в гръцки ресторант и не видите маслиново дърво, попитайте за името на собственика. Най-вероятно ще завършва на "..ов". А зареждането ще е от борсите в Слатина или Първенец.

В новата "Елеа" това няма да ви се случи. Маслина на 1000 години посреща гостите на най-новия ресторант в идеалния център на Пловдив. За качеството на узото и свежите морски дарове се грижи лично Йоанис Хадзигеоргиу, създател на веригата тематични гръцки ресторанти, която отдавна се е превърнала в предпочитана марка за любителите на средиземноморската кухня.

Миналата седмица "Елеа" отвори на нов адрес. Уютният ресторант с прохладна градина се намира в сградата на Телевизионния център, на 100 метра от главната улица на Пловдив. 

Броени дни след рестарта "Елеа" вече е любимо място на изкушените от гръцките специалитети, които обичат да похапват вкусно с добра компания и в елегантна обстановка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
господин Скарлатов

господин Скарлатов

29.07.2022 | 14:13

Хей Марица поздравете шеф Манджев за Черешката тази седмица. 100 Кила се прави хем на веган, хем на хамериканец. Палавницата Неделяна се е направила в лицето 1 към 1, като Майкъл Джексън. Оперната певица Мила Михова е малко грубовата на външен вид, но е мила и добричка. На DJ Dian Solo пари не му трябват. Като му се наложи да пазарува, прави парти и получава хранителнаи продукти. Станислава е най-готинка. Никой не се взема на сериозно и са уникално забавни.

Отговори
4 4
пффффф

пффффф

29.07.2022 | 15:19

Микой не гледа тея м.алоумни предавания, а още по-малко се интересува от тъпото ти мнение за тъпите предавания!

Отговори
7 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?