Следвайте ни

Маски долу! Ето кой е Ангелът в „Маскираният певец“ СНИМКА

viber icon

Падна поредната маска в музикалното шоу „Маскираният певец“. Тази вечер зрителите видяха кой пееше под образа на Ангела. Оказа се, че това е поп фолк дивата Есил Дюран.

"Беше страхотно и много вълнуващо преживяване. Беше много трудно и през цялото време се чудех как да изляза от себе си и да направя нещо различно, за да не ме познаят", сподели певицата и дизайнер, която до последния момент оспорваше своето място в артистичната надпревара заедно с Булката и Плашилото.

Ангелът се опита да заблуди Панела на шоуто и зрителите, но никак не му се получи. Есил Дюран не можа да прикрие характерните особености на гласа си, а дори и движенията по сцената, и логично бе разпозната лесно. Нищо, че панелистите я сбъркаха на няколко пъти с кого ли не.

"Много благодаря! Беше много вълнуващо! Аз преживях нещо ново и се освободих от себе си поне за известно време. Трудно ми беше да изляза от себе си и да изпълнявам песните по различен начин. Най-сетне се научих да лъжа", добави още накрая с вълнение изпълнителката.

Специален гост-детектив в следващияте битки в шоуто ще бъде актьорът Тончо Токмакчиев. А следващата маска в шоуто ще падне на 10 октомври от 20:00ч. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?