Следвайте ни

Маската на Мозъка падна и под нея се показа ... СНИМКА

viber icon

Шестата маска падна тази вечер в шоуто по Нова телевизия "Маскираният певец". В костюма на Мозъка се оказа един много добър актьор и страхотен певец, както и някогашен управител на стриптийз бар - Георги Низамов.

А колко космическо беше всичко около Мозъка в изпълнението на “Brother Louie” на Modern Talking. Алекс и Азис от журито заложиха на Жоро Низамов, Юлиан Вергов каза, че под маската на Мозъка се крие Димитър Маринов, а Стефания Колева посочи Миодраг Иванов.

Тази седмица към двамата постоянни членове на журито - Азис и Алекс Раева се присъединиха двама гост оценители - Стефания Колева и Юлиан Вергов. Актьорът седна в стола на своя близък приятел Владо Пенев, който също е постоянен член на журито на шоуто, но тази вечер отсъстваше, тъй като има рожден ден и празнува в чужбина.

По традиция, освен маската на един от тазгодишните участници, паднаха още две маски на герои от миналия сезон, но под които се криеха гост-изпълнители.

Популярният светски журналист Антон Стефанов вдъхна нов живот на Шапката, зад чиито костюм в първи сезон се криеше Къци Вапцаров, а зад маската на Принцесата се показа Дара Екимова.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?