71

Машина на времето: Няма да повярвате какви ги върши вдовицата на Шарлопов СНИМКИ

Вдовицата на бизнесменът Стефан Шарлопов изненада всички с последната си поява на място, на което никой не очакваше да я види и пременена в такъв тоалет. 

Лятото Бояна Шарлопова прекара на един от най-известните родни плажове, но последният уикенд смени морето с планината. Красивата вдовица беше забелзана на фестивала в Жеравна. 

 

"Жеравна…. Това усещане не бих го заменила с нищо! Всяка година то ме води отново и отново тук. Изпълва ме с гордост и възхита, любов и благодарност. Благодаря на Христо Димитров, че прави възможно това пътуване във времето", пише тя под кадрите, на които я виждаме със семейството, пременени в народни носии. 

 

Оказва се, че Бояна почита българските традиции и всяка година прави всичко възможно да присъства на фестивала, който я връща назад във времето, където проблемите изчезват, злобата не съществува и усмивките са на всяко срещнато лице. Именно там успява да се презареди с нови сили. 

Припомняме, че на 5 февруари 2018 година от този свят си отиде Стефан Шарлопов, собственик на верига хотели "Шарлопов комплекс".  Той има пет деца и полагаше усилия да прекарва повече време с тях. Отиде си на 55-годишна възраст, а последната му жена Бояна все още не може да преживее загубата му, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

27.08.2022 | 12:34

БРАВО

Отговори
1 0

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?