Следвайте ни

Мързи ги, та две не виждат! Тези зодии не се напрягат

viber icon

Докато някои хора кипят от енергия, други предпочитат удобствата и спокойствието. От нашия хороскоп ще разберете кои знаци минават за най-мързеливи, пише обекти.бг.

Телец

За Телеца спокойствието и почивката са на първо място. Смята за свой върховен приоритет не работата, а личния си живот. В службата се ограничава до най-необходимото и не дава  сто процента от себе си. Обикновено Телците изпълняват задълженията си неохотно и бързат да вдигнат краката си нависоко, защото обичат удобствата. Когато някой ги притиска, те бързо се отдръпват. Мразят да ги пришпорват, затова към тях трябва да се подхожда с добро. 
 
Лъв

Този знак винаги намира време за почивка или малка дрямка. Обича да се обляга удобно назад и да раздава команди, така че други да свършат работата му. И понеже харизматичният Лъв е много харесван, хората не се колебаят да му услужват. Освен това Лъвовете обичат приключенията и не пропускат случай да предприемат нещо за собствено удоволствие.  Понякога това им пречи да изпълняват основните си задачи.  

Скорпион

Скорпионите минават за изключително надеждни, решителни и амбициозни. Същевременно им се носи славата на най-мързеливия зодиакален знак. Те са хора на удоволствията и ценят високо всичко красиво в живота. Винаги отделят достатъчно време за приятни преживявания и пренебрегват другите. Освен това Скорпионът не може да бъде изваден толкова лесно от равновесие. Той е алергичен към стреса и в такива ситуации е възможно да скръсти ръце или дори да се скатае някъде.

Коментари (4)

Ади

Ади

26.10.2020 | 11:49

Ама по голяма глупост не съм чувала. Особено за скорпиона да се каже, че е мързелив.

Отговори
8 2
Винету

Винету

26.10.2020 | 13:40

Скорпионя е крадлив - Арнаудова с палат за 1 милион

Отговори
0 3
Mona

Mona

26.10.2020 | 13:43

Абсолютно съм съгласна, майка ми е скорпион и е най дейния човек когото познавам, но е много хладнокръвно. Рибите за мен са доста лениви, и Близнаците същи предпочитат на работа лекото и хляба мекото.

Отговори
6 2
Сачева

Сачева

26.10.2020 | 14:17

Тиквата е работлив - цял ден събира пачки с джипката

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?