Следвайте ни

Марта Вачкова изригна срещу Слави Трифонов с думите...

viber icon

За старата вражда между Марта Вачкова и Слави Трифонов се говори много, но с последното  избухване актрисата показа, че томахавките не са заровени. Ето какво отговори дъщерята на Григор Вачков на свой фен в социалните мрежи:

„Не вярвам и дума на Слави Трифонов. Като цяло в политиците не вярвам, нямам светъл пример и това е много тъжно. От известно време обаче и на хората много не вярвам”.

Марта свърши снимките за любимата си героиня в последния сезон на „Откраднат живот“ преди дни.

„Само като си помисля, че го няма, и сякаш не мога да се разделя със сестра Жекова, тя е част от мен. В продължение на пет години аз живеех живота й. Не знам дали това няма окаже последната ми работа. Обичах да чета сценарии, да си уча репликите, но пък и сега чакам да дойде топлото време, за да си отида в село Бойковец в Етрополския балкан на вилата. Там се раждам отново", допълва Вачкова.

Покрай пандемията любимата актриса на хората чете повече и прекарва време само с любимите си хора. „Намалявам броя на хората, с които общувам, и чакам да преминат нещата. Иначе извън сериала играя в Плевенския театър в „Рейс" на Станислав Стратиев и в „Секскомедия в лятна нощ" по Уди Алън с прекрасни колеги, но сега няма постановки", тъжна е Марта.

В главата на актрисата напоследък най-често е покойният й баща Григор Вачков. Догодина се навършват 90 години от рождението му, пише „България Днес“.

„Постоянно се допитвам до него как би реагирал, какво би направил и казал. Той е моят коректив. Щом ми се случи нещо хубаво, знам, че той се е погрижил за мен и постоянно му благодаря. Днес той би бил много притеснен от тая материална лудост, която ни е обхванала. Всички игри биха го отвращавали и в политиката, и в лицемерието между хората. Аз цял живот ще бъда в неговата божествена сянка. Сянка обаче не в която не се виждаш, а в която си на хладина, едно спокойствие, сигурност, любов. Всичко това той ми го е дал, както и майка ми. Щастлив човек съм", споделя Марта Вачкова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

марта

марта

30.03.2021 | 08:49

Марта, ние знаем в какво вярваш- в големиите си хонорари, които ти плащат телевизиите са плоски сериали, в които ти и още стари втръснали муцуни сте неизменно на екрана....вярваш във финансовите си интереси....!

Отговори
7 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?