Следвайте ни

Марта ли го обработи? Владо Пенев се сбогува със... СНИМКА

viber icon

Актьорът Владимир Пенев е неузнаваем!  Той обръсна напълно дългата си брада и подстрига косата си, а това според мнозина го направи по-младолик. Според някои от феновете му е свалил поне 15 години от възрастта си. Разликата описват като “удивителна”. Напълно възможно е Марта Вачкова, с която актьорът дели един покрив, да има пръст в пълната му промяна, шушукат в мрежата.

“Не сте мръднали, г-н Пенев! Същия сте си без брада от времето на “Под прикритие”, пише почитателка на актьора като коментар под снимка с новата му визия.

Именно заради криминалния сериал на БНТ и образа, който изигра в него - на инспектор Попов, той пусна брада през есента на 2015 г. Остана с нея и в образа на професор Цонев в лекарския сериал “Откраднат живот”.

Актьорът си взе заслужена почивка след финала му. В началото на месеца замина за Варна и често показва с кадри в социалните мрежи красиви гледки от Черноморието.

Пенев за втори път променя рязко външния си вид, като маха брадата си. Преди две години отново го направи в началото на лятото.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Доста

Доста

20.07.2021 | 20:26

Младее без брада "свалил" е поне 10г.

Отговори
6 0
Иви

Иви

20.07.2021 | 17:38

Страхотно изискан и изтънчен мъж

Отговори
11 2
Габи

Габи

20.07.2021 | 15:08

Последните години доказаха, че мъжете са много по-суетни от жените. Но това да си мислят, че с бради са по-крсиви и интересни е голяма заблуда. Като ги погледнеш проскубани, стърчащи и увиснали до гърдите космоляци еотвратително.

Отговори
11 6
Юлия

Юлия

20.07.2021 | 12:51

Той наистина се е подмладил много, но тя до него каква ще го играе?

Отговори
20 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?