3906

Марк Уолбърг: Семейството ми е щастливо в новия ни дом в Невада

Guliver/Getty

52-годишният актьор от "Буги нощи" вече се е установил в Лас Вегас, след като се премести там със съпругата си - 45-годишната Реа Дънам и четирите им деца от Калифорния в края на 2022 г.
 
Той разказа пред People колко много обичат новия си дом: 

"Това е място, където децата ми могат да се развиват, да преследват интересите си. Всички се адаптираха добре. Всички деца са на училище и всички са щастливи".

Марк заяви в предаването "The Talk"през 2022 г. преди преместването, че иска да превърне Вегас в "Холивуд 2.0", като заяви:

"След тези избори за губернатор се надявам, че ще се обърнем към законодателството и ще приемем законопроект, за да можем да получим данъчни кредити за щата, да построим тук модерно студио и да превърнем този град в Холивуд 2.0. Искам да мога да работя от вкъщи".

Актьорът и съпругата му Реа, за която се ожени през август 2009 г., имат дъщери Ела, на 20 г., и Грейс, на 14 г., и синове Майкъл, на 17 г., и 15-годишния Брендън.
Марк казва, че "е направил само няколко филма за цялото време", през което е живял в Калифорния, така че за него и семейството му е имало смисъл да се преместят.
 
 
Той добави: "За да мога да дам на децата си по-добър живот и да следват мечтите си - било то дъщеря ми като състезател по конен спорт, синът ми като баскетболист, по-малкият ми син като играч на голф - това беше много по-разумно за нас".
Той допълва, че двамата със съпругата му виждат в преместването в Невада шанс да дадат "ново начало за децата ни".
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?