4020

Мария Силвестър се реши на голяма промяна, какво я очаква

Коренна промяна настъпва в живота на Мария Силвестър, след като започва да снима предаването "Нов дом". Срещата с хора в нужда, към които трябва да отвориш сърцето и душата си, пренарежда изцяло ценностната система на водещата.

На финала тя решава, че трябва да завърши започнатото преди години висше образование по психология, за да може да разбира по-добре героите си. И да им помага.

"Преживяването "Бригада нов дом" е философско преживяване. То не само помага на хората, но в крайна сметка промени и моята представа за света", разкрива Силвестър и допълва: "Забелязваш, че понякога един съвсем малък жест може коренно да промени някой живот".

Водещата установява, че в работа й има и голяма отговорност, и Мария винаги е готова да я носи на раменете си.

"Бригада нов дом" ме научи на много. Много ме заземи и ме накара да се вгледам вътре в себе си и да си преподредя ценностите за това какво наистина е най-важно за живота", казва Силвестър.

"Завърнах се да уча психология просто защото има нещо незавършено в миналото ми", допълва чаровната звезда на малкия екран.

"Явно съм в такъв етап от живота ми, в който отварям и затварям нови врати", разсъждава за своя избор синеоката интелектуалка.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?