2374

Мария Силвестър отново влюбена, хвана си младо гадже СНИМКА

Мария Силвестър забърса поредния младок. Тя отново се носи на крилете на любовта, издават хора от нейното обкръжение. 45-годишната Мария пак се е хванала с по-млад от нея мъж. Засега обаче тя предпочита са запази подробностите за новата си любов само за себе си.

Силвестър още не е запознала новото си гадже с 15-годишния си син. Брюнетката искала първо да провери как ще се развият новите й отношения в бъдеще. Пред своите близки Мария споделила, че ще представи мъжа до себе си, само ако оправдае очакванията й, пише "Уикенд"

Говори се, че Силвестър и новото й гадже наскоро посетили Италия, а след това и родното Черноморие. В продължение на близо година Мария беше сама, но ето че любовните трепети отново са я споходили.

Предишната връзка на Силвестър беше със 17-години по-млад от нея мъж. Двамата се разделиха миналото лято. Въпреки че Мария твърди, че по принцип не робува на предразсъдъци, в крайна сметка различните им възгледи за живота успяха да ги разделят.

За да забрави за бившия си, Силвестър се отдаде на пътешествия с приятели и със сина си. Мария винаги е била категорична за едно нещо и то е, че ако с мъжа до нея нямат сходни интереси и визии за бъдещето, няма как нещата между двамата да се получат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

10.07.2022 | 20:21

"Мария винаги е била категорична за едно нещо и то е, че ако с мъжа до нея нямат сходни интереси и визии за бъдещето, няма как нещата между двамата да се получат" - лажеш, марийо! Лапаш на младуту яре, ама кви планове мислити за бадещету, е утделна рабута. Негувите рудители знаят ли с каква жина той мачка чаршафити, ааа? Стига глупусти- сама ни си вярваш на тварденията. Лаф да става, време да минава, кеф да остава с тоз младия ерген, а.....

Отговори
0 1
Пловдив

Пловдив

10.07.2022 | 14:36

Млякото на баба. Баба и мляко.

Отговори
0 1
Георги v.

Георги v.

10.07.2022 | 10:16

Хвана си младо гадже, но тя няма да стане по-млада. Ще стане по-смешна. А иначе си е стара чанта отвсякъде.

Отговори
3 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?