Следвайте ни

Мария победи! Рачков вече няма думата, изненадата е огромна!

viber icon

Бившата муза на Димитър Рачков – чаровната Мария Игнатова отново планира да се качи на сцената. Но не като водеща, а като актриса.

Това ще се случи в продължението на шоуто, което тя организира с приятелката си Алекс Раева – „ИнстаСрам”, в известен клуб, пише вестник „България днес”.

„Нямам търпение това положение да свърши, защото да си инфлуенсър е най-забавното занимание на света. Но социалните мрежи могат да са чудовище, което скоро няма да се укроти.

Простотията в онлайн пространството е необятна”, коментира Мария Игнатова, която по време на пандемията е гледала само телевизия и е поддържала профилите си.

kliuki.bg

Коментари (4)

Доктор Ох сърби

Доктор Ох сърби

26.05.2020 | 07:48

Марче, Марче. Да знаеш какво ти мисля само.

Отговори
5 2
Ивайло

Ивайло

25.05.2020 | 09:26

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Отговори
2 22
irinka

irinka

25.05.2020 | 08:57

Марица, срам сте за печатното слово! Погледнете си само вчерашните заглавия - подробно отразяване на джуките на чалгаджийките и измислени вип-персони от сорта на Халваджиян, Рачков и бившата му и т.н. И ревете че като фалирате пенсионерите щели да са неинформирани и искате намаление на ДДС?! Та вашите издатели трябва глоба да плащат, не да искат от държавата!

Отговори
48 6
Хохо

Хохо

25.05.2020 | 10:07

Абе вие сте мега зле направо не спряхте да говорите за хората ,оставете шибаният Рачков и Игнатова да си правят кфото си искат. Какво говорите за тия хора само аман баце претъркахте тая тема.

Отговори
33 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?