Следвайте ни

Мария Илиева: Винаги съм искала дете със светли очи

viber icon

Мария Илиева даде първото си телевизионно интервю след раждането на дъщеря си София. Поп дивата стана майка за втори път преди по-малко от месец и сподели как новото семейно попълнение е променило живота ѝ и с какво София е по-различна от сина ѝ Алек.

Първата и най-голяма разлика е, че София е по-спокойна от Александър. Момиченцето е само на 3 седмици, но вече спи по 5 часа на нощ, което е истинска благословия за родителите ѝ.

Освен това София е със светли очи, което дава надежда на певицата, че ще си остане такава. Мария Илиева сподели, че винаги е искала дете със светли очи и се надява София да е наследила очите на баща си.
Баткото Алек е активно включен във всичко, което се случва. Той дори понякога приготвя млякото за малката си сестричка. Майка му го насърчава и да ѝ пее, но той засега отказва. Това обаче не обезсърчава Мария, която сподели, че синът ѝ „пее много сърдечно и фалшиво“.

На въпроса каква майка е, Мария каза, че се надява един ден порасналите ѝ деца да отговорят на този въпрос и отговорът да ѝ хареса.

„Старая се да съм добър родител, но това става ясно по-късно“, каза тя.
За мъжа до себе си Мария предпочете да не говори много, но сподели, че бащата на София е всичко, което може да се очаква от един добър баща. Тя определи тяхната любов като „осмисляща, мъдра и изпълваща“.

Както може да се очаква, въпреки грижите за дъщеря си, Мария остава активна на музикалната сцена. Певицата имаше участия до последно преди раждането и излизаше на сцената бременна в деветия месец.

Мария Илиева сподели, че има всичко, което би искала: „Благодарна и щастлива съм за всичко, което ме доведе тук“, каза още тя

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?