Следвайте ни

Мария Илиева се влюби! Междуречки избрал София

viber icon

Новата любов в живота на Мария Илиева вече е част от всяко нейно решение. Александър Междуречки избрал името на общата им дъщеря, много преди тя да дойде на бял свят, призна певицата в първото се телевизионно интервю след раждането. „Аз просто се влюбих в това име”, заяви Илиева пред bTV.

Бебето София се появи на бял свят през юни, а с днешна дата било спокойно и дори подарявало по пет часа сън на нощ на родителите си. В отглеждането се включва както таткото, така и двете баби, бе категорична майката. Баткото Алек също е активен в грижите за София, но него самият го наглежда жена, на която Илиева специално благодари. Той дори понякога приготвя млякото за малката си сестричка. Майка му го насърчава и да ѝ пее, но той засега отказва. Това обаче не обезсърчава Мария, която сподели, че синът ѝ „пее много сърдечно и фалшиво“, пише HotNews.bg.

Мария Илиева призна, че най-сетне е срещнала мъжа на живота си и има всичко, което би искала: „Благодарна и щастлива съм за всичко, което ме доведе тук“, каза още тя. На въпроса каква майка е, Мария каза, че се надява един ден порасналите ѝ деца да отговорят на този въпрос и отговорът да ѝ хареса. „Старая се да съм добър родител, но това става ясно по-късно“, каза тя. За мъжа до себе си Мария предпочете да не говори много, но сподели, че бащата на София е всичко, което може да се очаква от един добър баща. Тя определи тяхната любов като „осмисляща, мъдра и изпълваща".

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?